Prima pagină » Magazin » 10 cuvinte care innebunesc barbatii
10 cuvinte care innebunesc barbatii

10 cuvinte care innebunesc barbatii

29 nov. 2011, 11:33,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:255329;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Ca un barbat sa fie incitat trebuie alese cuvinte cu potential vulgar, adica acele cuvinte cuminti, care, in contextul potrivit, suna foarte murdar!
1. Acum
Cel mai sexy cuvant, care declanseaza o furtuna de pasiune in orice barbat, este cuvantul „ACUM!”. Indiferent in ce forma este folosit, „Te doresc acum!”,  „Hai sa facem sex acum!”, el are efectul scontat pentru ca ii arata ca o femeie este suficient de increzatoare incat sa ia initiativa. Acest cuvant ii surprinde si ii trezeste instinctele sexuale pe loc.
2. Vreau
Ce n-ar da orice barbat sa-si auda iubita zicand verbul acesta in fel si fel de combinatii: „Te vreau!”, „Vreau sa ma atingi.”, „Vreau sa-ti sarut fiecare particica a corpului”? 
In general, barbatii se plang ca fac sex pe intuneric, si la propriu si la figurat. Adica nu stiu ce vor femeile in pat, nu stiu fanteziile femeilor sau ce fel de stimulari le aduc la orgasm… Adevarul e ca multi barbati si-ar dori sa stie direct de la sursa ce anume ar putea face ca sa-si satisfaca partenera.
3. Aici
Barbatii au nevoie de coordonate exacte, asa ca un indemn clar, precum „Aici!” il va impulsiona pe iubitul tau sa faca cum ii spui tu. Este foarte usor sa-i duci mana catre zonele tale erogene si sa rostesti acest cuvant ca pe o confirmare a placerii tale. 
Un alt mod de a-l incita este sa-i soptesti „Aici…” intr-un loc public, dar mai ferit.
4. Oral
Delicios pentru barbati e sa auda orice expresie cu tenta orala in pat! Il inciti in timp record daca asociezi intr-o propozitie penisul lui cu unele cuvinte, precum: „Buze”, „Gura”, „Limba”… 
5. Ia-ma!
Cand sunteti singuri acasa, iar tie iti vine cheful de nebunii, ce-ar fi sa-i faci iubitului tau o invitatie cat se poate de directa? Multi barbatii sunt nemultumiti de faptul ca doar ei propun iubitei o partida de sex. Iar daca se lovesc destul de des de refuzuri, „atacul” devine din ce in ce mai dificil. Asa ca trebuie indemnati, fara rusine!
6. Tare
Fa apel la potenta unui barbat daca vrei sa-l flatezi si sa-l inciti in egala masura. Complimenteaza-l pe iubitul tau folosind cuvantul „tare” in diverse formulari. Desigur, complimentul care implica penisul lui este cel mai fierbinte pentru egoul lui! 
7. Adanc
Acest cuvant are o incarcatura erotica aparte, deoarece barbatii tanjesc sa ajunga exact in locul de unde au plecat… Invitandu-l sa intre cat mai „adanc”, il atingi in cel mai sensibil punct. 
8. Uda
Practic, cuvantul de fata ii da de inteles ca tehnicile sale de cucerire au functionat, iar tu esti gata sa i te oferi. Cand esti lubrifiata, nu ezita sa i-o spui, pentru ca aceasta simpla constatare ii va provoca o erectie! Primeste confirmarea ca te-a cucerit si stie ca din acel moment are liber la sex. Si nu va rata oportunitatea! In plus, va trai cu impresia ca are langa el o femeie senzuala, o femeie care si-a descoperit sexualitatea.
9. Oriunde
Disponibilitatea ta il excita, fara indoiala! Cuvantul „oriunde” inglobeaza multe fantezii ale barbatilor. „Putem face sex oriunde”, „Oriunde vrei tu…”, exista o gama larga de expresii care ii vor trezi imaginatia. 
10. „Da” sau „asa”
In timpul sexului orice barbat se va simti un zeu al amorului, daca iubita lui il ovationeaza cu strigate de placere. Cuvintele „da” si „asa” repetate pana la orgasm ii vor concentra toata atentia pe placerea ta si il vor innebuni de placere, in egala masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *