Prima pagină » Actualitate » 10.000 de lei salariu in România, plus tichete de masă intr-un supermarket. Jobul este extrem de simplu

10.000 de lei salariu in România, plus tichete de masă intr-un supermarket. Jobul este extrem de simplu

08 oct. 2024, 10:35, 1 ,
George Cristian în Actualitate
Există un salariu de 10.000 de lei în România, plus tichete de masă într-un supermarket. Jobul este unul destul de simplu, iar cei vizați sunt cei care au studii superioare. Un manager poate încasa până la 10.000 de lei lunar și beneficează de bonusuri de Paști și Crăciun dar și de tichete de masă.
Un alt job destul de interesant este cel de șofer pe o dubiță unde salariul pornește de la 650 de lei pe zi. Jobul necesită permis de conducere și o vechime de cel puțin 3 ani.

10.000 de lei salarii in România, plus tichete de masă intr-un supermarket

Carrefour oferă salarii nete de până la 10.000 lei, la care se adaugă diverse beneficii, cum ar fi tichete de masă, abonamente și cupoane. Carrefour este unul dintre principalii jucători din retailul românesc, având în prezent peste 17.000 de angajați.
Salariile oferite de Carrefour sunt atractive, mai ales pentru angajații din magazinele sale. De exemplu, un manager poate câștiga între 7.000 și 10.000 lei net lunar, conform datelor disponibile pe UndeLucrăm.ro. În plus față de salariu, angajații beneficiază de tichete de masă, cupoane speciale pentru sărbători precum Paștele și Crăciunul, abonamente medicale, asigurări de sănătate private, ajutoare pentru evenimente de familie precum nașteri, căsătorii sau decese, dar și de prime, conform aceleași surse.
Responsabilitățile unui manager includ coordonarea activităților administrative și comerciale ale magazinului, precum și asigurarea unui flux eficient al operațiunilor. Managerul trebuie, de asemenea, să colaboreze eficient cu șefii de raion pentru implementarea politicilor comerciale, cum ar fi planogramele, reglementările de amplasare a produselor, planurile promoționale și alte activități sezoniere, respectând în același timp obiectivele stabilite de conducerea centrală.
Un alt aspect esențial este monitorizarea zilnică a performanței magazinului, iar lunar managerul trebuie să analizeze rezultatele financiare pentru a identifica eventualele probleme și a stabili soluții pentru îmbunătățirea situației.

Ce salariu are un lucrător comercial la Carrefour

Cel mai mic salariu la Carrefour este de 2.377 de lei net și este acordat unui lucrător universal. Acest post implică mai multe responsabilități, precum asistarea clienților pentru o experiență de cumpărături mai plăcută, organizarea produselor pe rafturi, pregătirea mâncărurilor în zona de gastronomie și menținerea curățeniei. De asemenea, angajatul trebuie să fie rapid, energic și capabil de efort fizic pentru manipularea unei cantități mari de produse.
Nivelul minim de educație necesar pentru acest post este absolvirea liceului. În general, joburile de casier sau lucrător comercial sunt destinate persoanelor fără calificări sau studenților care doresc să câștige un venit suplimentar în timpul vacanțelor sau în timpul liber.
La începutul acestui an, Carrefour a preluat supermarketurile Cora, ajungând să dețină în jur de 450 de magazine în 113 orașe din România. În prezent, Carrefour se numără printre primii trei mari jucători din sectorul de retail din țară, având peste 17.000 de angajați.
Kaufland recrutează în această perioadă, oferind mai multe oportunități de angajare, inclusiv pentru poziția de șef de raion. Acest post vine cu un contract pe perioadă nedeterminată și un salariu de început de 6.400 lei brut, echivalentul a aproximativ 3.750 lei net. Beneficiile includ tichete de masă, bonusuri de performanță variabile, creșteri salariale anuale, 22 de zile de concediu plătit la semnarea contractului, asigurare de sănătate privată, precum și programe de formare profesională și oportunități de dezvoltare personală și profesională. Așadar, dacă vrei salarii de 10.000 de lei în România, plus tichete de masă și bonusuri poți aplica la acest job de manager la Carrefour.
Comentarii
  • Cuvantul magic

    POATE castiga. Deci numai in teorie. Cu alte cuvinte, 10 000 reprezinta suma MAXIMA dar in niciun caz nu e o garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`