Cancan

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este o tânără superbă. Ce meserie onorabilă și-a ales

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vanessa fiica lui Leonard Doroftei este o tânără superbă. Ce meserie onorabilă și-a ales
Vanessa Doroftei este o tânără superbă în vârstă de 20 de ani și vrea să studieze Medicina

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este o tânără superbă în vârstă de 20 de ani care se pregătește pentru o meserie nobilă. Aceasta locuiește alături de întreaga familie în Canada, după ce inițial venise doar fratele mai mare în această țară. Toată familia s-a adaptat la traiul de aici și au planuri mari de viitor.

Pe lângă reușitele sale spectaculoase din domeniul sportiv, Leonard Doroftei, acum în vârstă de 54 de ani, împliniți pe 10 aprilie 2023, mai are multe alte motive de mândrie. Unul dintre ele este chiar superba sa fiică, Vanessa, care a trecut deja de vârsta maturității și se pregătește, din greu, pentru o meserie nobilă.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este o tânără superbă

Fostul campion mondial WBA a hotărât să se mute peste hotare alături de familia sa în anul 2019. Astfel că și-a luat soția, dar și pe copii și s-a stabilit în Canada, la Montreal, sperând că acolo vor putea duce un trai mai bun. Ulterior, sportivul și-a reluat cariera de antrenor de box, iar soția sa s-a angajat la un aeroport.

„Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a povestit Doroftei.

Bineînțeles, alături de cei doi soți locuiesc și minunații lor copii, trei la număr, care au planuri mari de viitor. La fel ca frații săi, și Vanessa Doroftei știe ce carieră vrea să urmeze. Tânăra este momentan, la colegiu, dar se pregătește să îmbrace halatul de medic. Părinții speră că fiica lor va izbândi și că le va aduce, în continuare, numeroase motive de bucurie. Iar dacă ar fi să ne luăm după gena lor de campioni din familie, putem spune, cu certitudine, că tânăra nu va dezamăgi!

„Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă!”, a spus Leonard Doroftei.

Vanessa Doroftei vrea să se întoarcă în România

Vanessa Doroftei a împlinit 20 ani în data de 4 octombrie 2023, iar cu această ocazie tăticul ei nu a uitat să-i facă o declarație din suflet chiar și în mediul online. Leonard Doroftei a postat o fotografie simpatică alături de fiica sa, la restaurant, dar și un mesaj emoționant care o însoțește, pe pagina personală de Facebook.

„La mulți ani Vanessa! Te iubim!❤️”, a scris Leonard Doroftei pe contul de socializare.

Deși a apărut la televizor încă din copilărie, Vanessa Doroftei a surprins pe toată lumea cu transformarea sa spectaculoasă din ultima perioadă. Tânăra, de o frumusețe aparte, este o fire mai rezervată. Are profilul de Instagram privat și postează foarte rar fotografii cu ea pe rețelele de socializare.

Chiar dacă are întreaga familie alături de ea, se pare că fiica lui Leonard Doroftei nu s-a acomodat deloc în Canada. Mezina familiei își dorește să revină în România și să își continue studiile universitare în țara natală.

Adauga un comentariu