Actualitate

Ultimele imagini cu Bruce Willis i-au îngrijorat pe fani. Ce a transmis Demi Moore, fosta soție a starului

Publicat: 21 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimele imagini cu Bruce Willis i-au îngrijorat pe fani. Ce a transmis Demi Moore fosta soție a starului
Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, suferă de demență fronto-temporală

Ultimele imagini cu Bruce Willis par să provoace îngrijorare printre fanii vedetei de la Hollywood, care și-a sărbătorit ziua de naștere recent. La aniversarea vedetei au participat soția, fiicele și câțiva apropiați. Mai mult, Bruce Willis părea bine dispus și a încercat să cânte și el „La mulți ani” alături de invitați.

Zilele trecute, Bruce Willis a împlinit 68 de ani, iar soția i-a organizat o petrecere aniversară! Demi Moore, fosta soție a cunoscutului actor, a publicat în mediul online un clip video de la ziua de naștere a legendei de la Hollywood. Ceea ce s-a observat în imagini i-a lăsat pe fani muți de uimire.

Ultimele imagini cu Bruce Willis i-au îngrijorat pe fani

Au apărut imagini cutremurătoare cu Bruce Willis. Acesta este bolnav de demență, iar fanii au putut observa cum actorul vorbește cu greutate și a rămas fără unul din dinții din față. Bruce Willis a vorbit pentru prima dată în public de când a fost diagnosticat cu demență. El a fost filmat la cea de-a 68-a aniversare, alături de familie.

Duminică, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a postat pe Instagram un videoclip de la ziua de naștere a fostului ei soț, care a fost sărbătorit de familie. Soția lui Bruce Willis, Emma, și fiicele acestuia – Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Întregul grup – inclusiv actorul din Die Hard – a cântat „La mulți ani”.

Bruce Willis părea să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pur și simplu pierzându-și echilibrul. S-a împiedicat din nou, după ce a depus un efort major pentru a sufla în cele câteva lumânări de pe tort. Întreaga familie a râs în momentul respectiv – inclusiv Bruce Willis. După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip Hip Hip Ura”, Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de cei care au participat la mica petrecere.

Bruce Willis a rămas fără un dinte din față

„La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde – cu toții le simțim”, a scris Demi Moore pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Fanii s-au declarat îngrijorați după ce au văzut că lui Bruce Willis părea să-i lipsească unul dintre dinții din față. Nu este clar de ce și pare puțin probabil ca familia să dea explicații pe această temă, arată The Sun.

Printre sutele de comentatori s-a numărat și actrița Rosario Dawson care i-a transmis: „La mulți ani, Bruce! Gânduri bune pentru tine și pentru familie”.

Bruce Willis suferă de demență fronto-temporală, după cum a anunțat, într-o declarație oficială, chiar familia sa. Familia actorului anunțase inițial că starul din „Die Hard” suferă de afazie, însă condiția sa medicală s-a deteriorat destul de grav.

Adauga un comentariu