Prima pagină » Cancan » Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Cumnata lui e însărcinată și va avea un băiețel

Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Cumnata lui e însărcinată și va avea un băiețel

12 oct. 2020, 11:39,
BZI.ro, în Cancan

E sărbătoare mare în familia lui Pepe după ce s-a aflat că fratele Ralucăi Pastramă urmează să devină tată cât de curând. Astfel, Pepe și Raluca Pastramă sunt foarte încântați că vor avea un nepoțel.

Pepe și Raluca, frumoasa lui soție, au ce sărbători în aceste momente după vestea pe care au primit-o. Astfel cei doi au aflat că familia lor va deveni mai numeroasă, urmând să vină pe lume un băiețel. Cât de curând, Pepe și Raluca vor deveni unchi după ce soția fratelui Ralucăi va aduce pe lume un copil.

Sărbătoare mare în familia lui Pepe

De curând, Pepe și Raluca au primit o veste cât se poate de bună de la fratele soției vedetei, celebrul Bombo Pastramă. Acesta, alături de partenera lui de viață așteaptă să devină părinți. După ce, de-a lungul timpului, Bombo Pastramă a fost socotit unul dintre adevărații playboy ai vieții de noapte a Capitalei, relațiile sale cu diverse domnișoare cunoscute din showbiz făcând deliciul presei mondene, a venit vremea când fratele soției lui Pepe a decis să se cumințească. Iar cea care a reușit să îl transforme în „băiat de casă” este Alexandra, o tânără frumoasă care, acum, este deja însărcinată și așteaptă să aducă pe lume un băiețel, spre fericirea celor din familie.

Vestea că va deveni mătușă a fost pentru Raluca, frumoasa soție a lui Pepe, una care a făcut-o mai fericită ca niciodată, motiv pentru care, printre altele, a făst o serioe de declarații cât se poate de elocvente cu privire la evenimentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. ”Vă iubesc de mor!!! Să vină băiatul, băiatul nostru!!”, a anunțat, exuberantă, Raluca Pascu, soția lui Pepe.

Pepe și Raluca au două fetițe

Pepe și Raluca, superba lui soție, se iubesc de nouă ani, s-au căsătorit acum 8, au două fetițe minunate împreună. Cei doi s-au cunoscut într-un club, iar Raluca a povestit, cu mult umor, cum au ajuns împreună.

„Cu strategie (l-a cucerit – n.r.)… Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…”, povestea Raluca în discuția cu „intervievatorul” Pepe.

„Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a mai spus, râzând, Raluca.

Însă dincolo de această sărbătoare mare în familia lui Pepe, cu siguranță că el și Raluca și-ar dori un frățior pentru cele două fetițe pe care le au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *