National

Raed Arafat, despre prețul măștilor de protecție: „E clar că cererea va crea ofertă și oferta va crește. Și asta va regla într-un fel și prețul”

Publicat: 26 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raed Arafat despre prețul măștilor de protecție E clar că cererea va crea ofertă și oferta va crește. Și asta va regla într-un fel și prețul

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre problema măștilor din România.

„La acest moment știu că există mai multe companii care vor să înceapă să fabrice măști. Nu știu dacă nu au început chiar. Vorbim de măști chirurgicale. E clar că cererea va crea ofertă și oferta va crește. Și asta va regla într-un fel și prețul pentru că nu vei mai putea să ceri 5 lei pe mască dacă există ofertă și dacă se fabrică milioane de măști. Deci pentru măștile chirurgicale eu sper să vedem o furnizare pe plan național”, a declarat Raed Arafat.

„Urmează să vedem dacă va rămâne și ideea măștilor care sunt făcute din material, care totuși protejează cât de cât. Dar asta necesită spălare, curățare, nu le poți folosi fără să le schimbi și fără să le dezinfectezi. Vom vedea care sunt soluțiile în perioada următoare”, a adăugat șeful DSU.

Adauga un comentariu