BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, o nouă apariție în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 30 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași este prezent, ca în fiecare joi, în studioul BZI LIVE, cu o nouă emisiune de suflet pentru credincioși. Emisiunea moderată de Roxana Caraiman va începe la ora 12.30. De această dată, îndrăgitul și faimosul duhovnic va vorbi despre Acoperământul Maicii Domnului, sărbătoare prăznuită de biserică în prima zi a lunii octombrie. Sărbătoarea creștină ne amintește de apariția Maicii Domnului în biserica din Vlahernie în momentul în care se făcea priveghere pentru salvarea cetății care era asediată.

Urmăritorii noștri care doresc să-i adreseze întrebări părintelui Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași o pot face la rubrica comentarii, www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizari.

Adauga un comentariu