Sport

Gigi Becali a refuzat 25 de milioane de euro pentru Dennis Man. Anunțul impresarului Anamaria Prodan

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a refuzat 25 de milioane de euro pentru Dennis Man. Anunțul impresarului Anamaria Prodan
Dennis Man este cel mai bun fotbalist de la FCSB, dar impresarul Anamaria Prodan anunță că Gigi Becali nu vrea să-l vândă.

Fotbalistul Dennis Man este cel mai important jucător al celor de la FCSB, dar patronul Gigi Becali nu vrea să îl vândă

Dennis Man este cel mai important jucător al celor de la FCSB în momentul de față. Înaintea meciului cu Slovan Liberec, cele mai multe speranțe stau în atacantul care a marcat de șapte ori în meciurile cu Backa Topola, 6-6 după 120 de minute, 5-4 d.l.d, și cu FC Argeș, scor 3-0. Considerat una dintre „bijuteriile coroanei” alături de Florinel Coman, Gigi Becali speră să ia bani mulți pe ei. Patronul FCSB-ului vorbește de zeci de milioane de euro, dar până acum nu a venit oferta așteptată.

Norwich ar fi dat pe Dennis Man 25 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri

Totuși, Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, susține că Norwich ar fi dat circa 25 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, dacă Becali accepta transferul lui Dennis Man.

„Creșterea lui Man i se datorează și lui Neubert. Vine selecționerul României U21 și îi spune că e urmașul lui. Vine Mutu și îi spune asta lui Man. El e unic în România în momentul ăsta. Este exemplar unicat acum, de ce? Și-a dat seama că e extraordinar, dar că trebuie să muncească de cinci ori mai mult ca să nu dezamăgească. Este unic din toate punctele de vedere. Nu a ieșit din cuvântul părinților lui, are business-ul lor, încearcă și îi merge. Are alte preocupări. Nu știe de cluburi, nu îl interesează. Nu se gândea nimeni că nu o să fie luat la națională de Rădoi. Probabil a fost frustrat… Eu dacă eram selecționer, nu aș fi luat jucători care nu evoluează la echipele de club. Dennis Man este mai tehnic decât Mutu”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

Dennis Man valorează acum 10 milioane. Gigi Becali a avut oferta asta, dar a refuzat. Gigi Becali a refuzat 20 de milioane pentru Man și Coman, plus bonusurile astea. A refuzat de patru ori suma asta. Oferta de la Norwich ajungea la 23 de milioane de lire, adică 25 de milioane cu tot cu bonusuri. Man poate pleca pe bani foarte mulți în Italia, Spania, Germania. Dacă iei 10% dintr-un viitor transfer e bine. 30% e mult”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Mihai Stoica a dezvăluit cine stă în spatele evoluțiilor excepționale ale lui Dennis Man

Dennis Man a fost ”eroul” celor de la FCSB în meciul cu FC Argeș. Echipa lui Mihai Pintilii a câștigat cu 3-0, iar internaționalul de tineret a marcat toate cele trei goluri.
Man este la al doilea ”hat-trick” consecutiv, după cel cu Backa Topola. Mihai Stoica spune că cifrele atacantului de 22 de ani se datorează și lui Olimpiu Moruțan.

„A ieșit la rampă exact când aveam nevoie mai mare, mai ales că Florinel Coman va lipsi o perioadă destul de lungă. Ei erau baza noastră, dar nu discutăm de cifrele de excepție ale lui Man, dacă nu îl avea în spate pe Olimpiu Moruțan. El a arătat două meciuri consecutiv că e un jucător care poate deveni lider. A alergat, a intrat în contacte, nu a mai pierdut cu ușurință baloane, a avut viziune, a făcut tot ce trebuia să facă. Asta vrem și de la Dennis. A fost excepțional”, a spus Mihai Stoica, la Pro X.

Dennis Man: „Mă rog la Dumnezeu să fiu bine”

Dennis Man a avut un discurs echilibrat la finalul meciului cu FC Argeș:

„O victorie muncită, trecem printr-o perioadă grea, având în vedere că anumiți jucători sunt bolnavi. Important este că am strâns rândurile, jucătorii care am rămas sănătoși, am dat totul.
Ne bucurăm că am ieșit sănătoși de pe teren și că am obținut cele trei puncte. Mă bucur că mă simt bine, sunt sănătos, mă rog la Dumnezeu să fiu bine și, pe viitor, vreau să-mi ajut echipa ca până acum. Cred că meciul cu Slovan va fi meciul sezonului, un meci capital pentru noi. Ne dorim să scoatem cât putem de mult din acest meci și să ne calificăm mai departe”, a spus Dennis Man, după victoria cu FC Argeș.

Adauga un comentariu