Local

Exclusiv! Tragedie feroviară la Iași. Un tren a deraiat după ce a lovit în plin un camion – Update , Live Video, Galerie Foto

Publicat: 16 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Update 19.20: Din tren au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Două persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, șoferul de pe camion şi mecanicul de locomotivă, însă amândoi au refuzat să fie transportaţi la spital.

Update 19.07: Un echipaj de prim ajutor a ajuns la locul accidentului. Victima, șoferul de pe camion, a fost preluat pentru a fi transportat la o unitate medicală. Acesta este conștient.

Știre inițială

În această seară, în localitatea ieşeană Podu Iloaiei, la bariera Lețcani a avut loc un accident feroviar. Impactul s-a produs intre un tren şi un camion. La faţa locului intervin o autospecială dotată cu apă şi spumă, o descarcerare, o Terapie Intensivă Mobilă şi un Echipaj de Prim Ajutor. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea unei asemenea tragedii feroviare. Nu se știe momentan dacă a fost o problemă cu semaforul de la calea ferată sau șoferul a trecut pe culoarea roșie însă impactul a fost unul violent. Trenul a deraiat de pe șine. Trenul aparține firmei RegioTrans, o firmă privată de transport feroviar.  Din cauza accidentului s-a format un ambteiaj pe mai multi kilometri pe ambele sensuri de mers. Momentan traficul este afectat. Se așteaptă o macara pentru a ridica vagonele care au deraiat.

 

Adauga un comentariu