National

Cum se mai simte Simona Halep, după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Simona Halep a revenit, miercuri, cu noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Campioana a postat și o poză în care zâmbește și arată că se simte foarte bine.

„Thanks for all your messages. I’m feeling great” – „Mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”, a scris Simona Halep.

Sportiva a anunțat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat la Digi Sport că sportiva are simptome medii.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe.

E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, declara Artemon Apostu-Efremov.

Motivul pentru care WTA a ascuns că Simona Halep are coronavirus! Ce s-a întâmplat în culise

Asociația Tenisului Feminin (WTA) nu a publicat știrea că Simona Halep s-a infectat cu COVID-19, deși românca este una dintre jucătoarele reprezentative ale asociației din sportul alb

Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus, iar anunțul a fost preluat de publicațiile din întreaga lume, dar nu a apărut și pe site-ul oficial al WTA. Asociația Tenisului Feminin (WTA) nu a publicat știrea că Simona Halep s-a infectat cu COVID-19, deși românca este una dintre jucătoarele reprezentative ale asociației din sportul alb. Site-ul oficial al WTA, unul foarte accesat de către fani, nu și-a informat cititorii despre cazul Simonei Halep. Motivul are legătură cu o decizie adoptată în culise de șefii tenisului feminin.

WTA nu a publicat știrea că Simona Halep are coronavirus

Anunțul postat sâmbătă de Simona Halep a ajuns până și la CNN, dar nu a fost preluat de site-ul oficial al WTA. Asta din cauza politicii WTA, care tratează într-un mod discutabil situația generată de coronavirus! Conducerea WTA a decis să nu publice numele niciunei jucătoare infectate cu noul coronavirus, chiar și atunci când sportivele sunt testate pozitiv în cadrul turneelor oficiale.
Astfel, Simona Halep, deși este cea mai importantă jucătoare de tenis testată pozitiv pentru COVID-19, nu apare pe site-ul WTA nici la 24 de ore după anunț. WTA publică în această perioadă poveștile unor sportive precum Julia Goerges sau Magdalena Rybarikova, retrase recent din activitate. Spre deosebire de WTA, forul tenisului masculin (ATP) abordează cu transparență toate cazurile de COVID.

Adauga un comentariu