Cancan

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Buckingham. Prima Doamnă a atras toate privirile 

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Buckingham. Prima Doamnă a atras toate privirile 
Carmen Iohannis a impresionat audienta cu tinuta aleasa pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II a

Alături de cei mai importanți lideri ai planetei, președintele României, Klaus Iohannis, este prezent la Londra, luni, pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

Șeful statului este însoțit de soția sa, Carmen. Cei doi au sosit la Palatul Buckingham încă de duminică, în jurul orei 20.00.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Buckingham

Pentru acest eveniment, Carmen Iohannis a purtat o vestimentație semnată de Andrea Tincu. E vorba de o rochie complet neagră, în acord cu sobrietatea evenimentului.

Designerul a publicat pe contul său de Facebook o fotografie de la dineul cu Regele Charles. Prima Doamnă apare în ținută de doliu, alături de președintele statului român.

La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a iau parte peste 2.000 de lideri de stat și reprezentanți de familii regale de pe întreg mapamondul.

Potrivit programului președintelui României afișat de site-ul Administrației Prezidențiale, duminică, 18 septembrie, Klaus Iohannis, alături de soția sa, au participat la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

Apoi, luni, de la ora 13.00, cei doi iau parte la funeraliile de stat ale monarhului care a condus Regatul Unit timp de 70 de ani. Evenimentul va avea loc la Westminster Abbey, în Londra.

Mesajul lui Carmen Iohannis după aflarea veștii decesului Reginei Elisabeta a II-a

De joi, 8 septembrie, ziua decesului suveranei Marii Britanii, până în prezent, au fost transmise o mulțime de mesaje de regret și condoleanțe pentru cel care a fost cel mai longeviv monarh din Regat.

La rândul său, și Carmen Iohannis a postat, pe Facebook, un mesaj de condoleanțe. Prima Doamnă a adresat câteva cuvinte de admirație la adresa suveranei.

”Un omagiu adus unui model de iubire, demnitate, respect, Umanitate! Condoleanțe Familiei Regale și Marii Britanii!”, a scris soția liderului de la Cotroceni. Acestui text, Carmen Iohannis i-a atașat o poză cu un trandafir alb.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins în urmă cu 11 zile, în casa sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Peste 1000 de șefi de stat și personalități participă la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Viața se va opri luni pentru milioane de oameni, când Marea Britanie își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Înmormântarea ei de stat va avea loc la Westminster Abbey din Londra la ora 11:00 BST, la care vor fi prezenți 2.000 de persoane.

Sute de mii de oameni sunt de așteptat să se afle pe străzile capitalei. Înainte de înmormântare, regele Carol a spus că a fost „profund mișcat” de sprijinul public pentru el și familia sa.

Regi străini și liderii mondiali se vor alătura familiei Reginei pentru un serviciu care va fi urmărit de sute de milioane la nivel global. Școlile se vor închide, la fel ca multe magazine și alte afaceri, de sărbătoarea națională.

După slujbă, sicriul Reginei va fi dus de la mănăstire la Wellington Arch, la Hyde Park Corner din Londra.

Adauga un comentariu