Cancan ultimă oră

Cristina Cioran, victorie în fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptată

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran victorie în fața fostului iubit Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptată
Cristina Cioran, victorie în fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptată

După ce a trecut prin momente de coșmar, Cristina Cioran a obținut ceea ce își dorea. Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost aprobată astăzi. Alex Dobrescu nu are voie să se apropie nici de fosta iubita, nici de fiică în următoarele zece luni.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns astăzi la Tribunal, asta după ce vedeta a solicitat prelungirea ordinului de restricție, solicitarea care, inițial, i-a fost respinsă. Astăzi, în schimb, a aflat că tatăl copilului ei nu mai are voie să se apropie nici ea, nici de fetiță în următoarele zece luni.

Alex Dobrescu s-a dat în „spectacol” și de această dată

Alex Dobrescu s-a dat în „spectacol” și de această dată, atunci când s-a dezbrăcat în fața Tribunalului, totul venind la câteva zile după ce l-a agresat pe reporterul Xtra Night Show, Horațiu Tudor.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit la Tribunal, atunci când vedeta spune că fostul iubit ar fi încercat să o intimideze. După o lungă așteptare și momente de coșmar, căci s-a trezit că Alex Dobrescu a venit după ea la un eveniment, Cristina Cioran a aflat că ordinul de restricție a fost prelungit. Bărbatul nu are voie să se apropie nici de fiica lor.

Alex Dobrescu va purta brățară de monitorizare

După ce a aflat că solicitarea i-a fost admisă, Cristina Cioran a făcut și primele declarații, spunând că în perioada în care este valabil ordinul de protecție, Alex Dobrescu va purta brățară de monitorizare. Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în toată această perioadă complicată și cu greu și-a putut stăpâni lacrimile, spunând că, în sfârșit, poate să își crească în liniște fiica.

„Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica. Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea (…) Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine”, a declarat Cristina Cioran, pe Instagram.

Adauga un comentariu