Prima pagină » International » Care este starea de sănătate a lui Donald Trump: Prima reacție de pe patul de spital

Care este starea de sănătate a lui Donald Trump: Prima reacție de pe patul de spital

03 oct. 2020, 12:08,
Cristian Zavastin, în International

Preşedintele american Donald Trump a vorbit despre starea lui de sănătate. Donald Trump este tratat cu remdesivir şi „se odihneşte confortabil” după ce a fost dus la spital diagnosticat cu coronavirus, potrivit medicului său, citat sâmbătă de dpa.

„În această seară sunt bucuros să vă raportez că preşedintele este foarte bine”, a declarat Sean P. Conley într-un comunicat publicat de Casa Albă.

Sean P. Conley, despre starea de sănătate a lui Donald Trump

„El nu are nevoie de oxigen suplimentar, dar în consultare cu specialiştii am ales să iniţiem terapia cu remdesivir. El a terminat prima doză şi se odihneşte confortabil”.

Într-o postare pe Twitter, însuşi Trump a spus: „Mă simt bine, aşa cred! Mulţumesc tuturor. LOVE!!!”

Melaniei Trump: „Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare“

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a reacționat astăzi după ce a aflat că este infectată cu VOID-19. Melania Trump a scris pe Twitter, că atât ea, cât și președintele, testați pozitiv pentru COVID-19, se simt bine și îi roagă pe cetățeni să se asigure că rămân în siguranță.

Melania Trump a scris pe Facebook faptul că ea și președintele SUA, Donald Trump, au COVID-19 și și-a amânat toate angajamentele.

„Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Melaniei Trump, reacție după infectarea cu COVID-19. Ce anunț a făcut Donald Trump

Donald Trump a anunțat, vineri dimineața, pe Twitter, că el și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

„Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump .

Donald Trump și soția sa erau în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei.

Donald și Melania Trump, confirmați cu coronavirus

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat joi seară că intră în carantină împreună cu soţia sa în aşteptarea rezultatelor testului COVID-19, transmite AFP.

Mai devreme, Donald Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

„Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată. „Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *