Prima pagină » Titlurile zilei » Viceprimarul, acuzat că este plimbat cu mașina instituției! Pentru că a condus fără permis, s-a ales cu dosar penal

Viceprimarul, acuzat că este plimbat cu mașina instituției! Pentru că a condus fără permis, s-a ales cu dosar penal

27 oct. 2022, 02:00,
Gabriela Corbu, în Titlurile zilei

Un viceprimar dintr-o comună ieșeană pare a avea probleme atunci când vine vorba de șofat. După ce s-a ales cu permisul suspendat și a condus în acea perioadă, acum este acuzat de cetățenii localității că ar avea șofer personal, plătit din banii primăriei și că ar fi plimbat cu mașina instituției

Victoraș Ambrozie, viceprimarul comunei Belcești, pare că se descurcă și atunci când legea nu mai oferă alte posibilități. Istoricul acestuia în materie de condus nu este tocmai unul roz, iar în acest moment viceprimarul își desfășoară activitatea cum poate.

viceprimar Belcesti

Victoraș Ambrozie trebuie să se descurce cum poate după ce a avut mai multe probleme cu poliția rutieră

În Belcești, viceprimarul este plimbat cu mașina instituției, după ce s-a ales cu permisul suspendat

viceprimar Victoraș Ambrozie

Viceprimarul comunei Belcești este acuzat că este plimbat cu mașina instituției după ce s-a ales cu permisul suspendat

Se pare că viceprimarul comunei Belcești trebuie să se descurce cum poate după ce a avut mai multe probleme cu Poliția Rutieră. Cetățenii se plâng de faptul că acesta ar fi plimbat pe banii primăriei, având șofer și mașină din partea instituției.

„De ce problemele lui personale trebuie să fie suportate de bugetul primăriei? De ce aproape în fiecare zi un angajat al primăriei trebuie să facă ore suplimentare cu una dintre mașinile primăriei pentru a-l transporta pe vice de acasă pană la primărie și de la primărie până acasă?”, se întreabă Ioana Spatariu din Belcești.

Întrebat despre întreaga situație, viceprimarul Victoraș Ambrozie se scuză și justifică întreaga poveste.

„Sunt și persoane care pot spune aceste aspecte. Nu au cum să mă iubească toți. Am dreptul să mă deplasez în comună cu mașina primăriei pentru probleme locale, pentru interesele personale ale localității. Asta nu înseamnă că mă deplasez în interese proprii”, spune Victoraș Ambrozie.

Acesta a fost întrebat și care au fost motivele pentru care a rămas fără carnet.

„Am avut permisul suspendat pentru depășire de viteză. Mă grăbeam, recunosc, îmi asum fapta. Asta este, legea trebuie respectată. Mă grăbeam la aeroport, trebuia să duc o rudă din familie la Bacău, am plecat târziu de acasă. Ca să recuperez timpul, m-am grăbit și am fost luat cu radarul în localitate, cu viteza peste limita impusă. Mi s-a suspendat permisul 90 de zile. În septembrie, m-am deplasat pe un drum din câmp. N-am găsit în ziua aceea niciun șofer care să meargă cu mine la Bălțați, pentru că aveam de adus niște saltele pentru echipa de judo. Întorcând mașina în drumul european, am fost oprit pentru documente. Ce să fac? Îmi asum… Nu mă ajută niciun coleg de la primărie, astea sunt doar zvonuri”, declară Victoraș Ambrozie.

primar Belcesti

Primarul localității este la curent cu această situație și susține că Victoraș Ambrozie se descurcă cum poate

Viceprimarul din Belcești, prins de mai multe ori pe pedala greșită

 Primaria Belcesti

În comun Belcești, viceprimarul se descurcă cum poate atunci când vine vorba de deplasări

Victoraș Ambrozie a fost în vizorul Poliției Rutiere atât pentru depășirea limitei de viteză, cât și pentru condusul fără permis. Dacă în primul caz a vrut să rezolve probleme personale, atunci când a condus cu carnetul suspendat a făcut-o în interes de serviciu.

„La data de 10 septembrie a.c., polițiștii rutieri de la Tg. Frumos au oprit pentru control pe raza comunei Bălțați un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice în perioada 23.06-20.09.2022. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași.

Primarul localității este la curent cu această situație și susține că Victoraș Ambrozie se descurcă cum poate.

„Se mai duce cu câte un coleg, se descurcă așa cum poate. În interes de serviciu merge cu mașina primăriei. Fiecare trage consecințe, dacă a greșit. Nu mă bag în chestiunile persoanele. Când i-a fost suspendat permisul, nu a fost în timpul serviciului, a fost în afara programului. Activitatea nu îi este afectată de faptul că are dosar penal”, spune primarul comunei Belcești, Dumitru Tanasă, despre povestea în care se speculează că viceprimarul este plimbat cu mașina instituției.

Comments are closed.