Prima pagină » Magazin » Vezi ce a zis Roxana Nemes despre imaginile in care facea sex oral

Vezi ce a zis Roxana Nemes despre imaginile in care facea sex oral

16 sept. 2011, 11:34,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:240500;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Roxana Nemes a comentat filmuletul in care aparea facand sex oral: „Nu stiu exact cine m-a filmat, dar banuiesc ca un fost iubit de al meu. Nu stiu daca el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred ca e ceva rusinos neaparat. Toata lumea face acest lucru intr-o relatie. Nu stiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relatia a filmat, dar nu ma asteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul meu iubit. S-a intamplat la 18 ani, acum patru ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamagita. Important e sa invatam. Nu am vazut ca sunt filmata”, a povestit Roxana Nemes, la Cancan TV
„Tu nu esti vinovata. Probabil nu ai vazut ca esti filmata. Stim de sase luni de acest filmulet, cineva a vrut sa ne santajeze. Nu am negociat. Stiam ca iubita mea a avut un iubit acum cativa ani, dar nu am stiut ca el a si filmat. Mi se pare regretabil, un lucru urat. Eu nu mi-am filmat niciodata iubitele. Nu ma ocup de lucruri de genul asta.”, i-a luat apararea iubitul ei, Radu Groza.
Autorul clipului ar fi nimeni altul decat fratele Elenei Gheorghe
Desi s-a recunoscut in imagini, Roxana nu stie cine a facut public filmuletul. Unul dintre potentialii vinovati ar fi Costin, fratele Elenei Gheorghe. Totusi, Costin a marturisit unui prieten ca nu este al autorul filmului indecent.
„O stiu pe Roxana. A fost si ea asa un pic cu mine. Nu am filmat-o eu, a mai fost si cu alte persoane cunoscute”, a declarat fotbalistul.
„Nu are nicio legatura. Nu am avut niciodata nimic cu Costin, este un baiat foarte ok. Nu este el”, a mai spus Roxana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *