Prima pagină » Eveniment-Social » Veste excelentă pentru ieșeni! Lucrările de la Cubic Plaza au fost finalizate. Vineri, 8 decembrie, are loc deschiderea oficială a Goodtimes – FOTO

Veste excelentă pentru ieșeni! Lucrările de la Cubic Plaza au fost finalizate. Vineri, 8 decembrie, are loc deschiderea oficială a Goodtimes – FOTO

07 dec. 2023, 02:00,
Petronel Ștefan în Eveniment-Social

Un proiect original din Iași a intrat în ultima etapă de finalizare. După o investiție de 4 milioane de euro, Cubic Plaza se deschide oficial pentru ieșeni, fiind amplasat în Valea Lupului, pe strada Soarelui 109, într-o zonă în plină dezvoltare

Vineri, 8 decembrie 2023, GoodTimes își va deschide oficial ușile pentru locuitorii din Valea Lupului, și nu numai. GoodTimes este un concept nou în Iași, care îmbină, sub aceeași umbrelă, un restaurant, loc de bowling și biliard, unde adulții și adolescenții pot veni să se destindă. În plus, în aceeași locație, Zebra Playground oferă copiilor de toate vârstele și părinților un loc de distracție.

Marea deschidere la GoodTimes

Vineri, 8 decembrie 2023, la ora 19:00 va avea loc inaugurarea conceptului GoodTimes, în cadrul căruia adulții si adolescenții se pot relaxa jucând biliard, bowling sau se pot bucura de preparatele atent gătite de echipa restaurantului. De asemenea, în cadrul Family Entertainment Center este amenajat Zebra Playground, cu loc de joacă și jocuri arcade.

Astfel, clienții pot avea parte de o experiență inedită, cu cele mai fine feluri de mâncare, cu activități și jocuri pentru toate vârstele. Este mai mult decât un simplu restaurant, este un loc în care oamenii pot să se regăsească, să petreacă clipe frumoase și să uite de stresul de zi cu zi. Organizatorii au pregătit surprize la deschidere, dar și pentru evenimentele viitoare. Muzică, mâncare bună, atmosferă primitoare, activități interactive și un loc în care te simți ca acasă.

„În seara deschiderii, le-am pregătit clienților cele mai bune preparate ale noastre din aria de fine dining. Muzica bună este asigurată, iar cu siguranță și voia bună. Îi așteptăm pe cei din zonă, și nu numai, la o seară de distracție și relaxare”, a transmis Daria Băcăoanu, directoarea proiectului Cubic Plaza.

Un proiect ce va uni comunitatea

Cubic Plaza este un proiect în care s-a pus mult suflet pentru comunitatea din Valea Lupului, și nu numai. Complexul de 3.000 mp utili avea deja deschis, la parter, un Mega Image și o farmacie Dr. Max, iar la etaj un magazin Pepco. Clienții au la dispoziție 60 de locuri de parcare la nivelul solului, pe ambele laturi ale clădirii.

Accesul la complex este facil, iar cei care nu au mașină pot ajunge cu ajutorul transportului în comun, stația de autobuz fiind amplasată în fața complexului. Oamenii care locuiesc în zona Valea Lupului nu trebuie să mai stea în trafic pentru a ieși la un local cu familia sau prietenii, deoarece acum au această opțiune chiar la ei acasă. Este o etapă normală și vitală pentru comunitate, fiind un exemplu că se poate, iar dependența de oraș nu este atât de mare. Identitatea comunității din Valea Lupului prinde ușor contur, iar miile de familii situate aici beneficiază de un loc modern, atractiv și călduros.

„Ne-am dorit să aducem comunitatea Valea Lupului împreună, având în vedere că tot crește. Este o comunitate tânără, cu familii tinere, copii mici, astfel le oferim un loc în care să se simtă bine cu toată familia. Copiii au loc de joacă cu tobogane, cu tiroliană, jocuri cu fise, în care pot câștiga tichete. Activitățile propuse de noi sunt potrivite pentru toată familia și pentru grupurile de prieteni: mișcare, zâmbete, voie bună, mâncare de calitate. Desigur că ne adresăm tuturor ieșenilor și îi așteptăm în vizită la noi, să ne încerce preparatele sau să se relaxeze”, a adăugat Daria Băcăoanu.

Inaugurarea oficială a GoodTimes are loc vineri, 8 decembrie 2023, de la ora 19:00. La eveniment sunt așteptați cât mai mulți oameni pentru a vedea surprizele pregătite de proprietari, una din ele fiind prezenta DJ-ului Charlie Rabbit King.

Comments are closed.