Universitatea de Ştiinţele Vieţii continuă campania „Verificat şi recomandat de USV Iaşi”. Iată producătorii şi procesatorii de carne care garantează calitatea
Universitatea de Ştiinţele Vieţii continuă campania „Verificat şi recomandat de USV Iaşi”. Iată o a doua serie de producători și procesatori de carne sau abatorizare.
Vă aducem aminte că „Verificat şi recomandat de USV Iaşi” este o campanie de susținere a absolvenților, studenților și colaboratorilor Universității.
„Continuăm seria noastră de recomandări venite și în urma vizitelor de studiu, realizate, în timp de către studenții și profesorii USV Iași. Astfel, îi menționăm pe partenerii noștri de încredere:
Killer din com. Horodnic de Sus, județul Suceava, care de peste 25 de ani garantează calitatea și siguranța atât în ținutul bucovinean cât și în toată zona Moldovei, prin rețeaua de magazine proprii. https://killersrl.ro/Fermador garantează calitatea și prospețimea cărnii de pasăre cu sistemul lor integrat, toate produsele din rețeaua de magazine Fermador sunt din pui crescuți în mod natural, în fermele proprii și abatorizați în Podu Iloaiei, județul Iași. https://www.fermador.ro/
Safir din județul Vaslui este o afacere de familie cu o tradiție antreprenorială mare. Pentru a le descoperi podusele vă invităm aici https://www.safir.ro/
În cel mai nordic oraș al țării, Sagrod din Darabani, jud. Botoșani mizeză pe calitate și preț atunci când au în vedere baza de la care pleacă în dezvoltarea produselor. Care sunt partenerii lor, dar și diversitatea preparatelor aici: https://sagrod.ro/Penes Curcanul are o experiență de 15 ani pe piață, fiind singura integrație de curcan din România, iar în tot acest timp a devenit un nume emblematic pe plan intern și internațional. http://www.penes.ro
Băcănia Boierească din Suceava este o afacere de familie, producători ce propun întoarcerea către România veche, către tradiție și gusturile tradiționale. https://www.bacaniaboiereasca.ro/magazin-online/
Afumătoria noastră. din Dorobanți, județul Iași, produce și comercializează produse afumate din carne de porc, pui și vită.
„Metoda de preparare este 100% naturală, datorită faptului că ingredientele folosite pentru baiț nu conţin nici un tip de conservant, colorant sau potențiatori de aromă””, a transmis USV Iaşi.