Prima pagină » Local » Nou născut bătut de mamă. A fost transferat cu elicopterul SMURD Iași la Spitalul Sf. Maria
Nou născut bătut de mamă. A fost transferat cu elicopterul SMURD Iași la Spitalul Sf. Maria

Nou născut bătut de mamă. A fost transferat cu elicopterul SMURD Iași la Spitalul Sf. Maria

06 sept. 2024, 13:53,
în Local

Un bebeluș de 23 de zile din Suceava a fost internat în stare gravă la spital, prezentând multiple fracturi și leziuni severe. Micuța, originară din comuna Crucea, a fost transferată de urgență cu elicopterul SMURD Iași la Spitalul Sf. Maria din Iași.

„Nou născut în vârstă de 23 de zile a fost transferat în cursul zilei de ieri, de la Suceava, fiind victima unei agresiuni intrafamiliale. Copilul prezintă multiple mărci traumatice craniene, la nivelul membrelor, pielii, în urma agresiunii exercitate de către mamă. Este internat în serviciul de Terapie Intensivă. A fost tratată ortopedic, trauma de la nivelul humerusului este în urmărire de către neurochirurg. Starea generală a pacientului este influenţată”, a transmis dr. Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului. Sf. Maria Iaşi.

Medicii au anunțat imediat poliția, care a început o anchetă pentru a determina circumstanțele incidentului. Se pare că familia copilului avea deja antecedente sociale problematice, iar autoritățile locale erau la curent cu situația.

În urma incidentului, părinții bebelușului au fost decăzuți din drepturile părintești, iar tutela copilului a fost preluată de Direcția de Asistență Socială din Iași. Anchetatorii vor decide dacă bebelușul va rămâne în familie sau va fi plasat în grija statului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`