Prima pagină » International » Un ciobănesc australian a condus o maşină şi a provocat un accident rutier

Un ciobănesc australian a condus o maşină şi a provocat un accident rutier

18 mart. 2021, 14:19,
BZI.ro, în International

Un accident rutier mai ciudat a avut loc în apropiere Pearl of Door County, Wisconsin SUA. Autorul acestui accident este un câine rasa ciobănesc australian care, conform autorităţilor ar fi condus o maşină şi a intrat în zidul unei clădiri

Poliția din Sturgeon Bay a declarat că ofițerii au răspuns miercuri la muzeul de artă Pearl of Door County, unde un Jeep s-a izbit de clădire.

Mașina era parcată într-o benzinărie

Proprietarul vehiculului a spus polițiștilor că Jeep-ul său a fost parcat la o benzinărie în timp ce traversa stradă către Sunflower Bakery, iar când a ieșit în exterior, vehiculul s-a izbit în zidul muzeului. Proprietarul a spus că animalul său, un câine australian de 5 ani, Callie, aparent a scos mașina din parc și vehiculul s-a izbit în clădire.

„Nu în fiecare zi un câine conduce un Jeep în trafic și se îndreaptă spre afacerea ta!” spus într-o postare pe Facebook patronul de la Pearl of Door County a

Poliția a spus că nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Proprietarul lui Callie a declarat că privilegiile de conducere ale caninului au fost revocate definitiv.

„Callie și cu mine suntem foarte fericiți că nimeni nu a fost rănit și au fost foarte puține daune ca urmare a incidentului de zilele trecute „, a declarat el pentru WBAY-TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *