Prima pagină » Local » Un bărbat a murit după ce a plonjat cu mașina într-un iaz din Iași – UPDATE
Un bărbat a murit după ce a plonjat cu mașina într-un iaz din Iași - UPDATE

Un bărbat a murit după ce a plonjat cu mașina într-un iaz din Iași – UPDATE

21 sept. 2024, 20:57, 10 ,
în Local

În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs în Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe raza comunei Bălțați, zona Valea Oilor.

Un autoturism a părăsit carosabilul și a intrat în iazul din zonă. În urma incidentului, o persoană de aproximativ 45 de ani a fost găsită inconștientă, dar fără ca habitaclul mașinii să fie inundat.

UPDATE: „A fost găsit în SCR (stop cardio-respirator) în asistolie, dar, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. La caz au fost dirijate ambulanța SAJ C2, substația Tg. Frumos, EPA Tg. Frumos și un echipaj de pompieri. Mașina a fost găsită de un echipaj al poliției și nu era scufundată în apă. Medicina legală va stabili cauza – posibil un IMA (infarct miocardic acut) sau AVC (accident vascular cerebral) – care ar putea fi responsabilă pentru stopul cardiac”, a transmis Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Victima s-a stins din viață.

„Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară și a fost declarat decesul!”, au transmis autoritățile.

La locul solicitării acționează Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și și o ambulanță de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași o ambulanță cu medic.

În seara zilei de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliția a fost sesizată despre faptul că într-un iaz din comuna Bălțați se află un autoturism la volanul căruia este o persoană inconștientă.

La fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în iazul din vecinătatea satului Valea Oilor fiind identificat autoturismul, iar în interior un bărbat de 46 de ani.

Pompierii sosiți la fața locului, au procedat la scoaterea persoanei din vehicul, iar un echipaj medical sosit la fața locului, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, ulterior fiind constatat decesul.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Victima a fost preluată de către echipajul medical SAJ, în acest moment se execută manevre de resuscitare cardio-pulmonară.

„Accident rutier produs în zona Valea Oilor, comuna Bălțați, unde un autoturism a părăsit carosabilul și a intrat cu partea frontală în iazul din Valea Oilor. A rezultat o victimă în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă, fără habitaclu inundat.

La locul solicitării acționează Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și și o ambulanță de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași o ambulanță cu medic.

Victima a fost preluată de către echipajul medical SAJ, în acest moment se execută manevre de resuscitare cardio-pulmonară”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • Prea multe accidente cu victime….

  • Era mort deja când a ajuns in iaz. Probabil infarct sau avc. Probabil era înțepat. Dar bine că nu a făcut covrig

  • Vaccinul lovește din nou…:)

  • Omul s-a dus la pescuit, dar cu masina….

  • Dumnezeu s-a saturat de prea multi prosti

  • sigur si eficient

  • un pic de stiinta injectabila nu a stricat la nimenaaacckkkkkkk

  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡠⡀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡀⠀⡹⠪⣀⢄
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡕⠬⡚⢤⠊⠈⠉
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⠊⠀⢀⣘⣶⢵⠆⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡴⡁⠀⣐⣴⡿⠁⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⠞⠀⠈⢔⡵⠋⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡼⠃⠀⢄⣵⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣻⠀⢀⢖⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡵⠵⠞⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⣠⠞⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⢀⡴⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⣠⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠘⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • Buna seringa.
    Ti-a luat ceva timp sa o faci

    • mai putin timp decit le-a luat lui voiculescu si mihaila sa semneze pentru 128 mil doze de stiinta pentru romanashi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`