Prima pagină » Turism » Funny » Un bărbat i-a cerut divorțul soției. Ea i-a cerut să mai stea 30 de zile. Motivul…
Un bărbat i-a cerut divorțul soției. Ea i-a cerut să mai stea 30 de zile. Motivul...

Un bărbat i-a cerut divorțul soției. Ea i-a cerut să mai stea 30 de zile. Motivul…

19 aug. 2020, 12:22,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:79945;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Micile detalii ale vietii tale sunt ceea ce conteaza cu adevarat intr-o relatie. Nu banii din banca, nu masina, nu casa. Acestea creeaza un mediu propice pentru fericire, dar nu aduc fericirea in sine. Citeste povestea barbatului care a realizat aceste lucruri mult prea tarziu.

In timp ce sotia imi servea cina, am luat-o de mana si i-am spus ca vreau sa divortez. Nu a zis nimic, s-a asezat si a mancat linistita. I-am citit doar durerea din ochi.

N-am stiut ce sa mai spun. Dar, am repetat calm ca imi doresc divortul. Ea nu s-a enervat si m-a intrebat de ce.

Am evitat raspunsul, iar asta a enervat-o. A tipat si mi-a spus ca nu sunt un barbat adevarat.

In acea seara nu am mai vorbit. Ea a continuat sa planga si sa suspine in dormitorul nostru. Stiu ca voia raspunsuri, ca voia sa stie ce s-a intamplat cu relatia noastra. Nu stiam cum sa-i spun. Maria, o alta femeie imi castigase inima. Acum simteam doar mila pentru sotia mea.

Ma simteam vinovat asa ca am apelat la un avocat care a conturat o propunere avantajoasa pentru divort. Sotia mea urma sa pastreze casa si 30% din actiunile firmei mele. Cand am adus hartia acasa, a citit-o si a rupt-o. Femeia cu care traisem zece ani imi era straina. Imi parea rau ca i-am irosit ani din viata, dar o iubeam pe Maria. Sotia mea a inceput sa planga, ceea ce a fost ca o usurare pentru mine. Voiam sa inchid acest capitol al vietii.

Urmatoarea seara am ajuns tarziu acasa. Sotia mea scria de zor pe masa din bucatarie. Am mers la culcare, lasand-o scriind.

Dimineata mi-a intins pretentiile ei de divort. Nu voia nimic material de la mine, dar mi-a cerut un ragaz de 30 de zile pana sa incep procedura de divort. Voia o luna de zile pentru ca fiul nostru avea examene importante si dorea sa nu fie afectat de problemele noastre.

Mie mi se parea o conditie acceptabila. Dar, ea nu terminase. Mi-a cerut sa-mi amintesc de ziua in care am intrat prima oara in casa noastra si am purtat-o in brate peste prag. Mi-a cerut, ca in aceste 30 de zile sa o car in fiecare dimineata de la dormitorul ei pana la usa casei. M-am gandit ca poate e nebuna, dar conditiile ei nu mi se pareau de nerealizat.

I-am spus Mariei de conditiile sotiei mele si ea mi-a ras in nas.  Oricare ar fi conditiile ei, divortul merge mai departe.

In prima zi din cele 30 de zile, am fost cam neindemanatic. Baiatul nostru s-a amuzat pe seama noastra. Rasetele lui m-au intristat. In timp ce o caram, sotia mea mi-a soptit sa nu-i spun fiului nostru de divort.

In a doua zi, lucrurile au mers mai usor.  Ea a stat strans lipita de pieptul meu, iar eu i-am simtit mirosul pielii. Nu o mai privisem de mult cu adevarat pe sotia mea. Ea imbatranise, am observat ridurile de pe fata ei si cateva fire albe. Casnicia noastra o afectase. Ma simteam vinovat.

Din a patra zi, am simtit ca o pot ridica mai usor, mai repede. Revenise intimitatea dintre noi. Era din ce in ce mai usor sa o duc pe brate. Nu i-am spus Mariei despre asta.

Intr-o dimineata, am suprins-o in fata dulapului. Nu ii mai venea nicio haina, toate ii erau largi. Slabise. De aceea o puteam purta pe brate asa usor. In acel moment mi-am dat seama cat de mult rau facusem si am strans-o in brate. Fiul nostru a intrat in dormitor si sotia mea i-a facut semn sa vina si el in imbratisare. Mi-am reluat obiceiul, am luat-o in brate si am purtat-o pana la usa. Mi-am amintit de ziua nuntii noastre.

M-am dus la munca, am stat o ora si am plecat spre Maria. I-am spus ca nu mai vreau sa divortez. M-a intrebat daca am febra. Eu imi iubesc sotia, e vina mea ca am uitat cine imi este alaturi. Faptul ca am dus-o pe brate in ultimele zile mi-a amintit de juramintele pe care le-am facut, de sentimentele mele fata de ea. Maria m-a palmuit si m-a dat afara din casa.

Am fugit la florarie si am cumparat un buchet mare de flori pentru sotia mea. Am scris pe  biletelul atasat buchetului ca o voi duce pe brate pana moartea ne va desparti.

Ajuns acasa mi-am gasit sotia fara suflare. Am aflat de la prietena ei ca ducea batalia cu cancerul de ceva timp si ca a facut totul pentru ca baiatul nostru sa ramana cu impresia unui tata si sot iubitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`