Prima pagină » Local » Un autoturism a luat foc, după ce s-a răsturnat, în comuna Miroslava din judeţul Iași – EXCLUSIV/ FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Un autoturism a luat foc, după ce s-a răsturnat, în comuna Miroslava din judeţul Iași – EXCLUSIV/ FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

25 mart. 2022, 08:12,
în Local

În aceste momente pompierii ieșeni intervin pentru lichidarea unui incendiu. Este vorba despre un autoturism care a luat fot pe raza comunii Miroslava din județul Iași.

„Incendiu autoturism în com. Miroslava, sat Uricani, se acționează 1 autospecială de intervenție și stingere”, au transmis oficialii.

UPDATE: „În această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în localitatea Uricani a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din verficări a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma căreia unul dintre autoturisme a intrat într-un șanț, luând foc. Ambii conducători au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Conducătorii auto implicați în tamponare și-au manifestat intenția de încheia o constatare amiabilă de accident”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE: „Astăzi dimineaţă la ora 7.50 am fost anunţaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe centura ocolitoare a Iaşului în zona localităţii Uricani, comună Miroslava. Conducătorul autoturismului s-a autoevacuat. Pentru stingerea incendiului la autoturism şi a vegetaţiei uscate din zona producerii accidentului rutier au fost direcţionate forţe şi mijloace de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Miroslava şi un echipaj de stingere din cadrul Departamentului 1 de Pompieri Iaşi. Echipajul de poliţie rutieră sosit la faţa locului vor stabili cauzele şi împrejurările producerii acestui accident rutier”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, sublocotenentul Georgica Onofreiasa.

UPDATE: În accidentul de la Uricani a mai fost implicat un autoturism.

UPDATE: Din primele informații se pare că șoferul autoturismului marca BMW avea viteză mare. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț iar ulterior a luat foc. Bărbatul nu a fost rănit și s-a evacuat singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`