Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tzancă Uraganu a izbucnit după ce o femeie a criticat-o pe iubita lui, Alina Marymar: „Frustratelor”

Tzancă Uraganu a izbucnit după ce o femeie a criticat-o pe iubita lui, Alina Marymar: „Frustratelor”

08 oct. 2024, 22:00,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu se afișează peste tot cu Alina Marymar. Cei doi sunt de nedespărțit, iar manelistul a reacționat dur, după ce o femeie i-a lăsat un comentariu răutăcios cu privire la iubita lui.

Tzancă Uraganu se afișează des cu Alina Marymar și manelistul își răsfață partenera cu daruri scumpe, începând de la bijuterii, haine și o mașină de lux. De curând, manelistul a răspuns la un comentariu răutăcios cu privire la iubita lui, atunci când a pus-o la punct pe o urmăritoare.

Tzancă Uraganu a izbucnit, după ce o urmăritoare a criticat-o pe Alina Marymar

În comentariul respectiv, urmăritoarea spune că, probabil, este pentru mulți o enigmă ce l-a făcut pe Tzancă Uraganu să își dorească o iubită precum Alina Marymar. Manelistul nu a mai stat pe gânduri și i-a dat replica femeii.

„Ce vede omul ăsta la această femeie doar el știe. Poate, cândva, ne dezleagă acest mister”, este comentariul lăsat de o urmăritoare, pe TikTok

Tzancă Uraganu le-a recomandat celor care îi critică partenera să își vadă de treabă, căci Alina Marymar arată impecabil și le-a numit pe cele care vorbesc rău de ea „frustrate”.

„Astea de vorbiți aiurea… Nu vă ajută corpul deloc să vorbiți aiurea, credeți-mă și fără operații deloc. (Doar sânii), așa că, lăsați dușmănia, că sunteți zero, frustratelor”, a fost răspunsul lui Tzancă Uraganu.

Ulterior, au apărut și alte comentarii, după ce manelistul i-a dat replica femeii respective. Urmăritorii l-au apreciat pe Tzancă Uraganu că i-a luat apărarea iubitei lui în fața internauților.

Tzancă Uraganu i-a cumpărat iubitei lui o mașină în luna iulie

La finalul lunii septembrie, Tzancă Uraganu a făcut un nou gest impresionant pentru iubita lui, căci i-a cumpărat un telefon care costă în jur de 2.000 de euro. În luna iulie, manelistul nu s-a uitat la bani, asta pentru că i-a cumpărat o mașină nouă, mai exact un bolid de lux al cărui preț pornește de la 60.000 de euro.

„Iubire adevărată”, era mesajul postat de iubita lui Tzancă Uraganu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`