Prima pagină » National » Tragedie în Botoșani! O tânără de 21 de ani a murit într-un accident de ATV
Tragedie în Botoșani! O tânără de 21 de ani a murit într-un accident de ATV

Tragedie în Botoșani! O tânără de 21 de ani a murit într-un accident de ATV

25 aug. 2024, 13:00,
în National

Iulia Cantolariu, o tânără de 21 de ani din Botoșani, a avut parte de un sfârșit tragic după un accident de ATV petrecut la începutul lunii iulie. În urma accidentului, Iulia a fost prinsă sub greutatea vehiculului, suferind răni grave la nivelul abdomenului, inclusiv o hemoragie internă. Transportată de urgență la spital, a fost operată, iar medicii au reușit să o stabilizeze, însă starea ei a rămas critică.

Tânăra a fost ulterior transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, unde a rămas în comă, intubată și ventilată mecanic. După o ușoară îmbunătățire a stării de sănătate, Iulia a fost trimisă într-o clinică din Turcia pentru tratament și recuperare. Din păcate, o nouă intervenție chirurgicală efectuată acolo i-a fost fatală. Iulia Cantolariu a murit vineri, 23 august, la nici 24 de ore după operație.

Moartea prematură a tinerei a lăsat un gol imens în sufletele familiei, prietenilor și întregii comunități din Botoșani, care o cunoșteau ca pe o persoană plină de viață, energie și blândețe. Pierderea sa tragică a îndurerat profund pe toți cei care au avut ocazia să o cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *