Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Top 10 cele mai sexy vedete nascute in zodia Sagetator – FOTO

Top 10 cele mai sexy vedete nascute in zodia Sagetator – FOTO

22 nov. 2013, 14:52,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:24867;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Intra sa vezi care sunt cele mai sexy vedete autohtone si de peste hotare nascute in zodia sagetator!

Femeii nascute in zodia sagetatorului ii place sa dea tonul distractiei in asternuturi. Este o mare amatoare de aventuri si are un comportament erotic jucaus.

Christina Aguilera

Christina Maria Aguilera s-a nascut pe 18 decembrie 1980, in Staten Island, New York, provenind dintr-o familie in care tatal (Fausto Wagner Xavier Aguilera) era sergent in armata SUA, iar mama (Shelly Loraine) profesoara de limba spaniola. Christina (Xtina) apare la Star Search unde interpreteaza hit-ul lui Whitney Houston, Greatest Love of All, iar patru ani mai tarziu( in 1993), Christina participa alaturi de Britney Spears si viitorii N’Sync la show-ul de televiziune, The New Mickey Mouse Club pe canalul Disney.

Diana Munteanu

Diana Elena Munteanu este o vedeta TV din Romania. S-a nascut pe data de 15 decembrie 1978 la Brasov intr-o familie de artisti, mama fiind soprana la opera din Brasov iar tatal ei dirijor. Asa ca, Diana a crescut printre artisti iar la scoala a studiat initial pianul, pentru ca mai apoi sa urmeze liceul sportiv unde a facut atletism de performanta.

Britney Spears

Britney Jean Spears (n. 2 decembrie 1981) este o cantareata americana castigatoare a premiului Grammy, dansatoare, compozitoare, si ocazional actrita, producatoare si scriitoare. Britney s-a nascut in Mississippi si a avut prima aparitie la televizor in 1992 ca participant la programul „Star Search”.

Nelly Furtado

Solista-compozitor Nelly Furtado, s-a nascut pe 2 decembrie 1978 si a crescut in orasul Victoria din Canada. Catre muzica s-a indreptat mai mult pentru distractie, ea invatand sa cante la chitara pentru a-si distra prietenii. Obisnuia sa asculte muzica R&B, printre cantaretii ei favoriti numarandu-se Mariah Carey, TLC, Jodeci, Salt-N-Pepa si Bell Biv DeVoe.

Christina Applegate

Christina Applegate s-a nascut pe 25 noiembrie 1971 la Hollywood, California si este o cunoscuta actrita americana. Este cunoscuta mai ales pentru rolul lui Kelly Bundi din serialul de televiziune de le FOX „Married…with children”. De cand si-a inceput cariera in actorie a castigat un Primetime Emmy si a fost nominalizata la premiile Tony si Golden Globe.

Lucy Liu

Lucy Liu s-a nascut la 2 Decembrie 1968 in Jacson Heights cartier din Queens , NY. Termina facultatea cu specializarea Limbi si Culturi Asiatice, dar ii vine din ce in ce mai greu sa ignore aspiratiile de a deveni actrita. In ultimul an de facultatea primeste un rol minor intr-o productie numita „Alice in Wonderland”.

Gina Pistol

Giana Pistol s-a nascut pe 09.12.1981 an Bucuresti. Inainte sa-si castige celebritatea pozand nud, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere si vanzatoare la un chiosc din Rosiorii de Vede, apoi a venit in Bucuresti, unde a lucrat la o firma de articole sportive. Apoi a inceput sa lucreze in televiziune. Datorita succesului ei in acest domeniu, Gina Pistol a primit o invitatie de la Playboy Romania sa faca poze nud si a acceptat. Ea a devenit Imaginea Romaniei in aceasta revista.

Alina Plugaru

Alina Plugaru s-a nascut la Vaslui, pe 18 decembrie 1984. Aceast a renuntat la scoala la varsta de 15 ani si a venit la Bucuresti, sa faca modeling. La 16 ani a facut striptease in cluburile bucurestene. La 18 ani a inceput sa filmeze pentru lung metraje erotice. A fost premiata de doua ori la Premiile Industriei Erotice Romanesti (PIER)-Cea Mai Buna Actrita Romanca. A reprezentat Romania la mai multe targuri erotice internationale.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel s-a nascut pe 8 decembrie 1980 in Bucuresti. Aceasta si-a inceput cariera de model de la o varsta frageda. La 15 ani si jumatate a participat la „Top Model Romania 1996” si a castigat concursul. Acela a fost inceputul pentru ea, a mai castigat cateva titluri de concursuri de frumusete, unde a reprezentat Romania. A ajuns la New York un an mai tarziu, la un concurs de frumusete pe care l-a castigat si nu s-a mai putut desparti de Big Apple.

Ana Maria Ferent

Anamaria-Petruta Ferent s-a nascut pe 18 decembrie 1975 la Bacau. Aceasta a studiat actorie, a cantat intr-un grup folcloric, a fost solista la cor in Navodari, a terminat scoala populara de arta din Constanta, a participat la festivalurile de gen din tara. Anamaria a devenit cunoscuta dupa ce a devenit solista trupei Demmo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`