Prima pagină » Cancan » Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, apariție neașteptată. Cum s-a afișat tânăra în 2024

Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, apariție neașteptată. Cum s-a afișat tânăra în 2024

10 ian. 2024, 13:07,
în Cancan

Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu și fiica lui Andrei Vochin, cel care este consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, a surprins cu imaginile postate pe rețelele sociale în 2024.

Tânără și-a petrecut sărbătorile la Abu Dhabi, alături de familia sa. Aceștia au vizitat Marea Moschee și s-au fotografiat în fața grandiosului lăcaș de cult care a costat peste 500 de milioane de dolari.

Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, apariție neașteptată în mediul online

Teodora Vochin a urmat cu strictețe regulile și a purtat-o îmbrăcăminte care a acoperit întregul său corp, inclusiv părul.


„Nimic altceva nu contează” a scris Teodora pe contul ei de Instagram. Fiica lui Andrei Vochin este stewardesă în Emiratele Arabe Unite, acolo unde s-a mutat în 2023.

„Aici azi, mâine în altă parte! Călătorii, schimbări, interes și entuziasm! Întreaga lume este în fața ta și un orizont care se schimbă mereu„, a fost mesajul care a însoțit ultima fotografie postată de Teodora.

În vârstă de 27 de ani, Teodora Vochin are 34.000 de urmăritori pe rețelele sociale.

Ce spune fiica lui Andrei Vochin despre relaţia cu Ilie Dumitrescu

În 2021, Teodora Vochin a avut curajul să vorbească deschis despre relația sa cu fostul internațional Ilie Dumitrescu. Ea menționează că are un singur regret, și anume că tatăl ei a fost deranjat de această relație. Teodora are o idee clară despre cum ar trebui să fie bărbatul visurilor ei, dar afirmă că încă nu l-a întâlnit.

„Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.

Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Teodora Vochin şi Ilie Dumitrescu au pus despărțirea pe seama diferenței de vârstă. Tânara nici nu era născută când fostul mare fotbalist juca meciul vieţii, contra Argentinei, la CM 1994.

Ilie Dumitrescu a împlinit, pe 6 ianuarie, 55 de ani. Este de aceeași vârstă cu Andrei Vochin, oficialul FRF și tatăl fostei iubite a marelui fotbalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024