Prima pagină » Cancan » Spiritele se încing la Survivor România și Elena este atactă din toate părțile de colegii ei

Spiritele se încing la Survivor România și Elena este atactă din toate părțile de colegii ei

11 feb. 2020, 09:38,
în Cancan

În ediția de aseara de la Survivor România, acuzațiile la adresa Elenei au continuat.

Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru a câștiga proba de recompensă. Precum și în ediția trecută, echipa albastră a câștigat recompensa, iar în seara asta vor înlocui orezul cu fasole.

În timp ce Războnicii au ieșit iar victorioși, Faimoșii continuă să-și reproșeze lucruri. Elena Ionescu a fost, din nou, aspru criticată de colegi.

„Eu nu înțeleg cum nu se reușește cumva să ne focusăm energia”, a spus Asiana, vizibil dezamăgită.

Elena a deschis discuția și a vrut să afle care este problema coechipierilor ei: „Vreau să știu unde este o problemă pe care voi spuneți că n-ați reușit s-o treceți cu mine mai departe”.

Discuțiile aprinse dintre Elena și Bogdan au început din nou. ”Dacă ți-o spunem, o să incerci să o combați. Ți-am spus de atâtea ori și nu mai are sens. Problema mea cu tine este că nu-mi place caracterul tău și nu mă simt bine în vecinătatea ta”, i-a spus Bogdan Elenei.

După care, Bogdan a adăugat: „Îți spun pe ureche și intră pe alta. Am impresia că vorbesc cu un om autist dacă îi repet de o sută de ori același lucru”.

„Ei nu vor să stea la discuții cu tine pentru că tu mereu ești cu gura înaintea lor. D-aia ei preferă să tacă din gură”, a adăugat Ana.

„Eu am lucruri pe care i le-aș reproșa Elenei, dar îmi e rușine mie să i le reproșez pentru că sunt lucruri intime pe care o femeie nu le-ar face o femeie cu toată lumea”, a adăugat Ghiță.

Elena, despre motivul pentru care este votată de băieți

Elena Ionescu și Asiana Peng au fost din nou nominalizare pentru eliminare în ediția de duminică de la Survivor România. Cele două sunt nemulțumite și cred că Grațiela, deși este mai slabă ca ele din punctul de vedere al traseelor, este protejată de băieți.

”Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat”, a spus Elena Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`