Prima pagină » Titlurile zilei » Şeful OPC Iaşi se implică pentru recuperarea banilor ieşenilor înşelaţi de Ivan Jelihovschi. Florin Onofrei: „Principala atenție este pe recuperarea prejudiciului”

Şeful OPC Iaşi se implică pentru recuperarea banilor ieşenilor înşelaţi de Ivan Jelihovschi. Florin Onofrei: „Principala atenție este pe recuperarea prejudiciului”

07 aug. 2024, 02:00, 6 ,
Gabriela Rusu în Titlurile zilei

Șeful OPC Iași, Florin Onofrei, a început lupta pentru recuperarea banilor cetățenilor țepuiți de patronul firmei Inside Doors. După articolul publicat de reporterii BZI în luna iunie 2024, despre țeapa de proporții pe care clienții ieșeni o primesc de la patronul basarabean, mai mulți oameni au depus sesizări la OPC Iași, aflându-se în aceeași situație. În plus, deranjat de faptul că reprezentanții OPC Iași doresc să-i facă plângere la Poliția Economică, Ivan Jelihovschi l-a sunat să-l i-a la întrebări pe Florin Onofrei.

Şeful OPC Iaşi se implică pentru recuperarea banilor ieşenilor înşelaţi de Ivan Jelihovschi

Reporterii BZI au relatat, în luna iunie 2024, despre țeapa de proporții pe care basarabeanul Ivan Jelihovschi o face clienților ieșeni. Deși aceștia au plătit produsele, bărbatul nu își onorează contractele.

Firma Inside Doors SRL este înființată în anul 2019 și are sediul pe strada Bucium din Iași. Potrivit informaților oficiale, societatea administrată de Ivan Jelihovschi are ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic, în magazine specializate”.

Ieri, reporterii BZI au stat de vorbă, din nou, cu administratorul firmei Inside Doors, Ivan Jelihovschi, pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la noile sesizări făcute de clienții păgubiți, dar și la faptul că reprezentanții OPC intenționează să-i facă o sesizare către Poliția Economică.

„Avem, din nou, sesizări de la clienți, cu privire la firma Inside Doors. Simțim că este vorba despre o înșelăciune, astfel că vom face o sesizare către Poliția Economică”, a declarat Florin Onofrei, șeful OPC Iași.

Reamintim faptul că firma Inside Doors nu își onorează comenzile. Sunt clienți care nici după cinci luni de la plasarea acestora și plata integrală a facturii nu și-au primit produsele. După mari presiuni și implicarea autorităților competente, administratorul societății Inside Doors le oferă clienților articolele promise.

Uimit la auzul veștii, dar și deranjat de intenția reprezentanților OPC, Ivan Jelihovschi, administratorul firmei Inside Doors, l-a sunat pe șeful OPC Iași, Florin Onofrei, în prezența reporterilor BZI pentru a-l lua la rost despre cele auzite.

Acesta l-a întrebat pe șeful OPC Iași dacă este adevărat că i se va face plângere la Poliția Economică. În continuare, basarabeanul se apără și susține că toți clienții care au făcut sesizare la OPC și-au primit fie marfa, fie banii înapoi.

„Toate s-au rezolvat, absolut toate. Care sunt s-au rezolvat, sunt în curs de soluționare, nu este nimic redirecționat către nicăieri. Care au fost cazuri s-au dat ușile, iar alții au primit banii. Nu mai vreau să mai spun nimic”, a declarat administratorul firmei Inside Doors, Ivan Jelihovschi.

Reacția șefului OPC Iași, Florin Onofrei

După ce administratorul firmei Inside Doors a terminat convorbirea cu reporterii BZI, acesta a continuat să-l sune pe șeful OPC Iași, Florin Onofrei, pentru a lămuri situația. Ulterior, șeful OPC a revenit cu un apel telefonic către reporterii BZI pentru a le aduce la cunoștință că cele discutate cu basarabeanul Ivan Jelihovschi ar putea pune în pericol sesizările clienților.

„M-a contactat domnul cu pricina (Ivan Jelihovschi – n.r.), este distrus, dacă mai apare un nou articol. Principala grijă a OPC Iași este recuperarea prejudiciului cetățenilor, sau primirea bunurilor pe care au dat bani. Am început demersurile și vom face absolut tot ce este legal pentru ca acest prejudiciu să fie recuperat și să nu mai existe alți clienți care trec prin asta.”, a transmis șeful OPC Iași, Florin Onofrei.

Șeful OPC Iași, Florin Onofrei, a explicat că instituția pe care o conduce va face tot ce îi stă în putință pentru a recupera prejudiciul de la Ivan Jelihovschi, patronul firmei Inside Doors.

Comentarii
  • Basarabeanu ala e imputit rau, te duce cu muiuta luni de zile. Desi i-am platit toti banii, nici dupa 1 an nu mi-a terminat usile de montat, deplasari la el la magazin, telefoane, etc.
    Nu recomand sa faceti afaceri cu basarabeni, sunt neseriosi rau…

  • MAI Frontiera

    Un mincinos, si noi incurajam sa vina in tara basarabeni si ucarineni…..aia care faciliteaza accesul acestor viermi, sa plateasca

  • Mai oameni buni, cum a ajuns acest Florin Onofrei șef la OPC? Asta este un analfabet funcțional. El nu știe sa vorbească și sa scrie corect în limba romana. Efectiv este un om fără scoala și fără caracter. El spune ca a fost rugbiștii dar El este eternul candidat la primăria comunei Costuleni. A candidat de 3 ori și de fiecare data a pierdut. Firesc, dacă are un IQ de 10. Oamenilor, aveți grija cu acest strangator de șpăgi pentru partid! Acționează doar la comanda și colectează taxa de protecție. Un om fără scoala, foarte prost și fără caracter. Sper ca organele abilitate sa știe și sa urmărească activitatea acestuia.

  • OPC Iasi este foarte SLAB, de cate ori i-am sesizat, mi-au zis ca e vina mea, acceasi speta care in Timis sau Alba au fost obligati societatile sa remedieze defectele.

  • Cojocaru Iustina

    Pe Florin Onofrei, fiindca era efectiv somer, l-a pus director Maricel Popa. Ambii la fel de inteligenți. Cine seamănă se aduna! Dar vine vremea la fiecare…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024