Prima pagină » Actualitate » Scene șocante în timpul concertului susținut de Babasha! O polițistă a fost lovită cu pumnul în față
Scene șocante în timpul concertului susținut de Babasha! O polițistă a fost lovită cu pumnul în față

Scene șocante în timpul concertului susținut de Babasha! O polițistă a fost lovită cu pumnul în față

16 aug. 2024, 22:00, 1 ,
în Actualitate
În timpul concertului susținut de Babasha la Cernavodă, un incident grav a perturbat festivitățile dedicate Zilelor Orașului. Un fan violent a declanșat o altercație chiar în fața scenei, atacând un fotograf și intrând în conflict cu agenții de securitate prezenți la eveniment. Situația a degenerat într-un moment tragic când o polițistă, care încerca să calmeze spiritele, a fost lovită puternic în față de către agresor.

Polițista, care a suferit răni serioase în urma loviturii, a fost transportată de urgență la spital pentru tratament. Conform surselor medicale, aceasta a avut nevoie de intervenții imediate din partea medicilor din cauza leziunilor suferite la nivelul feței.

Bărbatul responsabil pentru incident a fost imobilizat de forțele de ordine și predat jandarmilor, urmând să fie cercetat penal pentru ultraj.

Care a fost reacția lui Babasha

După acest incident, Babasha, vizibil afectat, a decis să oprească concertul. El a explicat că nu echipa sa a fost responsabilă pentru cele întâmplate, ci un individ cu probleme psihice, care era și sub influența alcoolului.

Acesta a atacat un fotograf și a lovit o polițistă în vârstă, care a leșinat în urma impactului. Babasha a subliniat că nu a putut continua spectacolul, fiind profund marcat de incident și îngrijorat pentru starea polițistei și siguranța publicului, în special a copiilor aflați în fața scenei.

Acest incident a umbrit festivitățile dedicate Zilelor Orașului Cernavodă, care au loc între 12 și 18 august. Deși orașul, cu aproximativ 17.000 de locuitori, a reușit să aducă pe scenă numeroși artiști renumiți, transformând evenimentul într-un adevărat festival, costurile ridicate de 1,6 milioane de lei (aproximativ 320.000 de euro) au stârnit controverse. Primăria Cernavodă a refuzat să ofere detalii despre cheltuielile implicate în organizarea evenimentului.

Comentarii
  • Păi cum să ofere ciorrrrrrdeliști meeeei expicați că ei secretizează toate ciorrrdelile pentru phhartedul dottorului ciuciu îîî ăăă îîî al meeeu și broșura sa înexistentă–ghinion–ha ha ha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`