Prima pagină » Bursa Barfelor » Roxănica de la Prefectură a comis-o din nou
Roxănica de la Prefectură a comis-o din nou

Roxănica de la Prefectură a comis-o din nou

24 sept. 2024, 02:00, 7 ,
în Bursa Barfelor

În încheierea rubricii de astăzi, babele vă povestesc cu ci se mai ocupă Roxănica Ardore, purtătoaria de cuvânturi de pe la Prefectura Iași. Domnișoara noastră face ce face și își dorești să se facă remarcată, iar cum alti varianti nu are, mai expune o fesă, un sân, ce are și ea prin dotare. După scandalul cu filmulețul di pi TikTok, Roxănica Ardore s-a pozat acum pi altă rețea di socializari, cu sânii revărsați din decolteu. Nu știm di ce domnișoara noastră epatează așa, dar bănuim că vrea să impresionezi vreun juni de prin parted. Babele speră ca tot efortul ăsta să nu fie în zadar și să-i iasă pasența.

Comentarii
  • Un cunoscator

    Roxi e feblețea junelui Marcel Popa încă senator,e cel care a selectat-o după ce a cântărit-o și dramaluit-o. Acum e bătălie mare, e coadă lungă dar binele făcut de Marcel nu se uită, Roxi are ochi numai pentru craiul de la Comarna.

  • Doru de la Grozesti

    Nu are loc tineretul de Pompă.Stie ca e pe pană dar nu renunță,scoate șomoiogul de bani și bagă între sâni la femei indiferent că-s babele de la municipiu sau codanele de la tineret.Cum sa se pună tineretul cu el?Femeile sunt corupte de simoiogul cu bănet a lui Pompa nu de stromeleagul din pantaloni care îl folosește ca aparat de făcut pi pi !

  • Apucaturi de tarfeta. Lui Felix ii place ca acasă nu are asa ceva. Doar el e o marioneta la prefectura, ce sa facă și el…

  • In general fatucile tintesc sus de tot si nu se combina cu junii fara banet si pozitie sociala, au alte aspiratii indreptate catre bosorogii instariti.

  • Si prefectura si CJ-ul sunt conduse de doi oameni puternici din Iasi:
    Alexe Costel presedinte si Ionel Ionelule Damian mason sef!!!!

  • O prostituată pe bani publici !, adică voi o plătiți cu cine trebuie să se “expună”

  • Roxanica este bugetară de lux…și caută un bărbat italian sa o îmbogățească …accepta și din Dubai ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`