Prima pagină » National » Primele imagini cu mama care și-a lovit fetița de 3 ani. Femeia, reținută de polițiști. Concubinul: „O teroriza. Aşa ceva nu am văzut niciodată” – VIDEO/ UPDATE

Primele imagini cu mama care și-a lovit fetița de 3 ani. Femeia, reținută de polițiști. Concubinul: „O teroriza. Aşa ceva nu am văzut niciodată” – VIDEO/ UPDATE

15 sept. 2020, 10:34,
în National

Au apărut primele imagini cu mama care și-a lovit fără milă fetița de 3 anișori. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să decidă dacă vor propune arestarea pentru 30 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului.

Imaginile în care își lovește cu cruzime copilul au stârnit revoltă în întreaga țară. Întâmplarea a avut loc în luna iulie, însă cazul a fost făcut cunoscut recent, după ce fimulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. Femeia locuia în Tulcea, în apartamentul concubinului său.

UPDATE: Femeia a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Imaginile care au cutremurat România

În videoclip se poate observa cum femeia în vârstă de 39 de ani îi aplică mai multe lovituri fetiței sale, pe motiv că i-a rupt ochelarii și că a ieșit afară fără să-i ceară voie. Imaginile în care femeia o trage de păr pe copilă și o lovește au fost surprinse chiar de agresoare.

Scâncetele micuței de durere și plânsul acesteia i-a îngrozit pe internauți. Mii de oameni au reacționat după ce au văzut imaginile, iar la scurt timp polițiștii s-au auto-sesizat și au identificat-o imediat pe suspectă în vârstă de 39 de ani.

„O teroriza. Aşa ceva nu am văzut niciodată”

Concubinul femeii, cel la care s-a mutat în urmă cu două săptămâni din Tulcea, spune că aceasta o teroriza pe copilă și o bătea din orice motiv. Bărbatul susține că i-a spus să o lase în pace pe copilă atunci când a văzut că o lovește.

„Din orice o bătea, din orice. Era terorizată. Era violentă. (…) Și eu am rămas uimit când am văzut. Şi eu am un băieţel de trei ani. Aşa ceva nu am văzut niciodată. N-am pus-o eu să dea în el, vorbeam cu ea la telefon. Eu i-am mai zis şi ei măi Mihaelo, lasă fata în pace”, a declarat concubinul femeii, potrivit Observator.

Sora fetiței care a fost snopită în bătaie de mama ei a făcut declarații sfâșietoare.

„Pe mine m-au crescut bunicii. Mama şi tata s-au despărțit când eu aveam maxim o lună. M-au crescut bunicii, mai mult din dorinţa bunicului. Nu am dus o viață roz. Bunica era destul de agresivă cu mine. Ajungeam de multe ori bătută la şcoală. Profesorii au vrut să sune la Protecţia Copilului doar că încercam să acopăr, să muşamalizez, pentru că îmi era foarte frică.

În jurul vârstei de 13 ani şi jumătate, sora mea, care în momentul de faţă are 15 ani, a fugit de acasă pentru că mama a bătut-o şi a venit la mine la bunica. Suntem doar surori de mamă. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă. Era traumatizată. Pe mine nu m-a dorit, a încercat doar să îl țină pe tata lângă ea”, a povestit Nicoleta, în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

„Poliția mi-a zis că nu e treaba mea”„Anul trecut, în decembrie, sora mea de 3 ani și-a spart capul. Ea a spus că a căzut din pat, dar nu a fost așa. Vecinii mi-au spus că avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-au zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi spuneau că nu pot să fac nimic”, a povestit tânăra de 19 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`