Prima pagină » Eveniment-Social » Preț piperat plătit de un șofer beat mangă care a intrat cu mașina într-un stâlp! Polițiștii l-au trimis în spatele gratiilor!
Preț piperat plătit de un șofer beat mangă care a intrat cu mașina într-un stâlp! Polițiștii l-au trimis în spatele gratiilor!

Preț piperat plătit de un șofer beat mangă care a intrat cu mașina într-un stâlp! Polițiștii l-au trimis în spatele gratiilor!

20 nov. 2020, 02:00,
Dragos Savin în Eveniment-Social

Un șofer beat a ajuns în spatele gratiilor după ce, beat fiind, a produs un accident rutier. Polițiștii din Iași au desfășurat noi acțiuni de control în trafic. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, iar unii dintre aceștia s-au ales cu dosare penale. Oamenii legii vor continua controalele pentru a diminua numărul accidentelor rutiere

Alcoolul l-a trimis în spatele gratiilor! Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, pe 17 noiembrie 2020, un bărbat de 30 de ani ar fi condus un autoturism în comuna Miroslava și ar fi părăsit șoseaua, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul nu are permis pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 18 noiembrie 2020, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Dosare penale pe bandă rulantă!

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta de polițiștii din Iași, iar unii dintre aceștia s-au ales cu dosare penale. Astfel, agenții din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe 27 octombrie, un tânăr de 24 de ani, din comuna Lungani, ar fi condus un autoturism în orașul Târgu Frumos, fiind sub influența alcoolului. Acesta ar fi acroșat două autoturisme.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. După testarea tânărului de 24 de ani cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tânărul nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

A urcat la volan fără permis de conducere și a provocat un accident rutier

La rândul lor, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săv”rșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Drumul Județean nr. 248, ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 19 ani, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul de 22 de ani nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

A fost prins beat la volan, la doi pași de casă

Un bărbat a avut ghinion cu carul! Ieșeanul a fost prins beat la doi pași de casă. Așadar, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au oprit recent pentru control, în comuna Vânători, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din localitate. Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`