Președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, discuții la BZI LIVE despre alegerile din Spania: „Oamenii se îndreaptă către partidele care sunt mai radicale în discurs” – VIDEO
Invitatul săptămânal la ediția dialog BZI LIVE a discutat astăzi, 2 iunie 2023, despre alegerile din Spania. Diana Șoșoacă a afirmat că tot ce se întâmplă în România este în strânsă legătură cu ce se petrece peste hotare.
„România nu trăieşte de una singură, aruncată pe o insulă pustie. România are probleme pentru că există trădători aici şi în afară. Depinde de România să fie suverană şi independentă. Nu trebuie să permită ofertanţilor să-şi ducă planul mai departe. Ce se întâmplă la noi este strict legat de afară”, a transmis Diana Șoșoacă.
Ce spune Diana Șoșoacă despre alegerile din Spania
Vă aducem aminte că în Spania au avut loc pe 28 mai 2023 alegeri municipale și regionale, iar socialistul Pedro Sanchez a suferit o înfrângere covărșitoare. În acest context, președintele S.O.S. România a ținut să-și exprime părerea și să le arate românilor cum se poate schimba totul foarte simplu.
„Nimeni nu a vorbit despre Spania. A avut alegeri municipale şi regionale. Ei au mini parlamente pe regiuni, e mai complex procesul de alegere. Ei au mari probleme cu regionalizarea, dar acolo alegerile generale ar trebui să fie peste 6 luni. Partidul socialist este al lui Sanchez. Premierul este globalist ca partidul. În alegerile municipale şi regionale care au avut loc pe 28 mai, acest partid socialist şi premierul au suferit o înfrângere. Partidul popular care este liderul principalului partid de dreapta a anunţat că a apărut un nou ciclu politic.
Pe lângă PP a mai existat un câştigător, o să vi se pară mici procentele dar contează în calculul politic. Este un partid VOX, care a ajuns a treia forţă politică în Parlament. A avut 7,19 la sută, dublându-şi scorul în 4 ani. Contează enorm de mult creşterea. Sunt procente mari într-un context în care avem de a face cu anihilarea drepturilor şi libertăţilor. Ăştia de la PP aveau 30 şi ceva la sută, la fel şi partidul socialist, VOX cu 7,19 la sută, așadar pot să constituie acea parte care face diferenţa în votul din parlamentele regionale. Pot să participe şi la formarea guvernului. Oamenii se îndreaptă către partidele care sunt mai radicale în discurs. Eu merg pe lege, dar şi pe mediere. O astfel de gândire ei o consideră radicală. În toate ţările au început să se ridice astfel de partide şi au o mare amploare şi dezvoltare, dar şi adepţi care se radicalizează. Ei îşi dau viaţa pentru o cauză, treci mai departe de tot ce e palpabil şi material, te duci la latura spirituală, morală, acel lucru care nu se simte dar formează naţiunea, interesul suveran al unui popor. Sunt idei importante care vor schimba mentalitatea la nivel mondial, se trezesc conştiinţele. E trezirea la dumnezeire, la conştientizarea faptului că există acest Dumnezeu care ne-a făcut şi trebuie să ne subordonăm acestui decalog pe care ni le-a lăsat. Este simplu să trăieşti dacă respectăm acele 10 porunci, nu deranjezi pe nimeni. Nu a fost pus accent pe alegerile din Spania că au urmat după cele din Turcia”, a transmis Diana Șoșoacă.
Diana Șoșoacă: „Este revoluție mondială”
Senatorul de Iași a precizat că oamenii din întreaga lume au ajuns să rezoneze cu partidele care merg pe discursuri radicale, care merg pe lege, dar și pe mediere. Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă susține că asistăm la o revoluție mondială.
„Este revoluţie mondială. Nu mai ai o singură naţiune, nu mai ai doar S.O.S. România care luptă, ai şi VOX din Spania care luptă, PP din Spania, Renaşterea din Bulgaria, ai din Serbia, în Polonia sunt iar nişte partide care au vreo 10 la sută prin parlament şi au făcut un grup format din naţionalişti. La nivel mondial există această creştere a naţionaliştilor, suveranistilor. De aceea nimeni nu a menţionat de Spania, era prea mult după ce s-a întâmplat în Turcia, era un semnal de trezire a naţiunii române. Nici în celelalte ţări nu s-a menţionat, este o cenzură.
Partidul Lege şi Justiţie din Polonia a fost de acord cu războiul din Ucraina şi a pierdut mult aşa. Naţionaliştii nu susţin războiul, ci doar industriile de armament din SUA. Se trezesc naţiunile. Partidele mici unite pot răsturna UE. America a intrat în recesiune, absolut toate ţările din lume intră astfel în recesiune. Sunt trase ca un bulgăre de zăpadă care se rostogoleşte. Se intensifică legile aberante care vin de la UE, de aceea este nebunia cu dreptul de veto. Vor schimba ordinea lucrurilor.
Dacă în 2024 nu câştiga naţionaliştii, putem să ne punem ştreangul de gât. Trebuie să ieşim la vot. În primul tur din Turcia, adevăratul procent al lui Erdogan a fost de peste 75 la sută. Cu 3 ore înainte de sfârşitul numărării, Erdogan a avut 52 la sută. Pe urmă a început să scadă. A ajuns la 49,5 la sută şi celălalt la 30 şi un pic. În trei ore nu a mai fost niciun vot pentru Erdogan? Nu există aşa ceva, probabilitatea este de 0.000001 la sută. S-a ajuns în turul 2, Erdogan a avut de înfruntat multe din partea globaliştilor. Erdogan nu este iertat pentru descursurile lui naţionaliste, felul cum colaborează cu Rusia şi şi-a pus ţară la dispoziţie pentru negociere şi pace. De asta i-au şi dat cutremurul. Ştiau problemele din construcţia de la turci şi au vrut să arate că regimul lui Erdogan era iresponsabil. Erdogan şi-a asumat, a fost alături de oameni, a dispus controale peste tot şi a tras la răspundere factorii decizionali într-un termen foarte scurt. Turcii au înţeles contextul. Oamenii au început să vadă adevărul.