Prima pagină » Actualitate » Președintele PMP Iași, Petru Movilă, despre construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi
Președintele PMP Iași, Petru Movilă, despre construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, despre construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi

01 feb. 2023, 18:07,
BZI.ro, în Actualitate

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, a transmis informații cu privire la construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi. Acesta susține că a fost depusă documentația necesară pentru eliberarea autorizației.

De asemenea, Petru Movilă subliniază faptul că acest proiect a fost realizat pe bază de parteneriat între Ministerul Sănătăţii şi Primăria Minicipiului Iaşi.

„Astăzi a fost depusă la Primăria Iaşi documentaţia pentru eliberarea Autorizaţiei de construcţie în vederea construirii Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi. Un proiect foarte important şi mult aşteptat deopotrivă de cadrele medicale dar şi de pacienţi. Un proiect realizat pe bază de parteneriat între Ministerul Sănătăţii şi Primăria Minicipiului Iaşi. Datorită bunei colaborări între cele două instituţii şi instituţiile avizatoare, proiectant şi consultant, suntem în situaţia în care, în timpul cel mai scurt se va elibera AC, urmând apoi celelalte etape în vederea construirii spitalului. Sunt alocate deja 250 milioane de euro, completarea finanţării fiind în responsabilitatea Guvernului României”, a transmis Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Comments are closed.