Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Breaking News
Breaking News
Buletine noi pentru românii care călătoresc în străinătate! De ce cărțile de identitate clasice nu vor mai fi acceptate
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
Poza
1
/
5
Înapoi la articol
Cât zahăr se pune la vinul fiert? Rețetă aromată de vin fiert cu scorțișoară
În cazul vinului realizat în gospodărie, este necesar ca zahărul să fie adăugat la 2-3 zile după ce mustul a intrat în procesul de fermentație.
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
×
Caută