Povestea din spatele costumelor de scenă ale Annei Lesko. Cum își alege artista ineditele costume

de: Redacția BZI
10:20, 14 dec. 2024

Povestea din spatele costumelor de scenă ale Annei Lesko. Despre ținutele ei deosebite și cine stă, de fapt, în spatele aparițiilor ei de-a dreptul spectaculoase. De asemenea, a mai vorbit și despre momentul în care a simțit că viața ei intră pe făgașul potrivit și că greutățile devin controlabile.

Povestea din spatele costumelor de scenă ale Annei Lesko

Ți se pare o calitate obligatorie pentru o femeie să știe să gătească? Ce părere ai despre expresia dragostea trece prin stomac?

Da, e o calitate obligatorie ca femeia să știe să gătească. Într-o manieră umoristică, da. În realitate, chiar își găsește rostul pe undeva, pentru că eu am întâlnit și femei cu care nu te poți înțelege până nu au mâncat. Li se întâmplă și bărbaților, și femeilor. Eu nu îmi schimb comportamentul dacă sunt flămândă. Pot să fiu flămândă toată ziua, eu sunt fix la fel. Pentru mine este o nevoie fiziologică, dar nu îmi schimb starea. Foarte mulți oameni din viața mea nu au răbdare sau atenție dacă le este foame. Orice ai discuta cu ei, este de mântuială, iar pentru mine e cumplit. Am învățat să funcționez după acești parametri. Eu consider că întotdeauna trebuie să ai mâncare în casă, trebuie să intre în rutina zilnică și n-ai încotro. Oricât de obosită ești, ceva poți încropi, ceva poți face, dacă ai mâncare. Știi că vine soțul tău, vin copiii, e nevoie să
faci ceva. Chiar și când îți vin invitații, mie mi se pare foarte important să gătești ceva, fie și o simplă salată. Eu nu sunt adepta soluției de a comanda mâncare. Prefer să trântim cartofi prăjiți cu ceapă și
cu murături decât să comandăm ceva.

Te-a cucerit, vreodată, un bărbat gătind?

Nu, pentru că știu să gătesc. Faptul că el a încercat să gătească și să mă surprindă a contat, dar nu este absolut deloc definitoriu. Faptul că el gătește este doar un bonus. Aș putea să închid ochii dacă nu o
face, altele primează.

Anna Lesko: „Întotdeauna am fost un sprijin, un pilon în familia mea”

Când ai simțit că viața ta intră pe făgașul potrivit, că ești pe drumul care trebuie și că greutățile devin controlabile?

Odată cu trecerea timpului, cam pe la 30 de ani, am devenit mult mai sigură, munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții: în domeniul artiștilor a intervenit criza, s-au împuținat concertele, am avut colaborări în care am fost mințită, nu am mai avut niciun manager și am devenit propriul manager. Fiecare om a avut aportul lui la tot ce a însemnat cariera mea, iar astăzi sunt aici datorită tuturor evenimentelor, datorită oamenilor. Întotdeauna mulțumesc Universului, altfel nu puteam fi astăzi aici, nu puteam gândi
așa și nu puteam fi atât de fericită și de împlinită. Eu din copilărie știam că pot să mă bazez pe mine. Întotdeauna am fost un sprijin, un pilon în familia mea. Eu mă bazam pe mine foarte mult și aveam curajul acesta de a mă arunca în provocările vieții.

Ce relație ai cu pictura, în ultima vreme? Câte tablouri, aproximativ, ai pictat până acum și ce s-a întâmplat cu ele? Unde le păstrezi? Bănuiesc că ai mai și vândut…

Cred că am pictat aproximativ 35, poate un pic mai multe, spre 40. Pe unele le-am vândut, altele au rămas la o altă casă din altă relație, o parte le am la mine. Am mai pictat, dar un pic mai rar. În continuare pictez, dar altădată aveam puțin mai multă disponibilitate pentru a petrece timpul în fața șevaletului.