Povestea de viață incredibilă povestită de un român pe rețelele sociale. Randurile care te vor face sa simti fiori
Pe contul personal de socializare, un român a dezvăluit o poveste de viață incredibilă, care, pur și simplu, te cutremură după ce o citești.
Un fiu, după moartea tatălui său, a dus-o pe mama sa într-un azil, unde îi făcea vizite din când în când… Într-o zi a fost chemat, că mama era pe moarte… Atunci fiul cu lacrimi în ochi întreba mama, ce ar putea face pentru ea… Iar mama zise:
“Seamănă iubire în jurul tău și aș mai dori să schimbi tu ventilatorele acestui azil că nu funcționează… Și au fost zile când mă sufocam… între zidurile astea lipsite de iubire si pline singurătate… Și încă ceva…
Dacă ai putea schimba și frigiderele… Au fost zile când adormeam flămîndă că se strica mâncarea… Fiul zise: am să fac tot ce îmi ceri mamă… dar de ce acum când ești pe moarte?
De ce nu mi-ai spus mai demult? Tocmai de asta fiule… Îi răspunse mama … Eu mor, dar mă gândesc la tine când și copiii tăi, nu te vor mai vrea lângă ei… Și te vor aduce aici…
Așa tu vei găsi condiții mai bune… Ce veți oferi… Aia veți primi… Nu uitați”, este mesajul postat pe contul personal de socializare.
Povestea impresionantă a unei ieșence de 81 de ani, care a sacrificat totul pentru fiul ei!
O ieșeancă de 81 de ani locuiește la căminul de bătrâni al Direcției de Asistență Socială din Iași de mai bine de zece ani. Bătrâna a lucrat la Antibiotice Iași, în laborator, până când s-a pensionat. A dus o viață frumoasă alături de soțul ei, dar după ce a rămas cu singurul fiu care s-a căsătorit, problemele au început să apară. A pus fericirea fiului pe primul loc, sacrificând până la ultimul ban pentru a-l ajuta
O ieșeancă de 81 de ani locuiește la căminul de bătrâni al Direcției de Asistență Socială din Iași de mai bine de zece ani. A avut tot ce-și putea dori o femeie, dar a pierdut totul pentru fiul ei. Elena Hrisovescu, ieșeanca de 81 de ani, locuiește la Căminul de Bătrâni „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, administrat de Direcția de Asistența Socială Iași, de aproape 10 ani. A avut o viață frumoasă până în 2006, anul în care soțul i-a decedat din cauza unei boli. Timp de 34 de ani a lucrat ca loborant la Antibiotice Iași, chiar din anul înființării firmei. S-a căsătorit și și-a încurajat soțul să își termine studiile, iar în anul în care a născut primul fiu, acesta intra în primul an de facultate.
„Am lucrat la Antibiotice Iași 34 de ani, de acolo am ieșit la pensie. O pensie frumoasă față de alții, am două mii și ceva de lei. Am fost laborantă principală. De la 17 ani am terminat școala și tot atunci s-a înființat firma Antibiotice și ne-a luat direct din școală. Am absolvit Școala Tehnică de Chimie. La Antibiotice am avut un colectiv extraordinar, ne-am înțeles. Eu am lucrat la sectorul 5 unde făceam vitamina B12 și tetraciclina. Nu am avut concedii medicale, nu am avut vreo boală pentru care să stau prin spitale până la vârsta asta decât atunci când am născut cei doi copii. În 1961 am avut primul copil și tot atunci a intrat și soțul meu la facultate”, a spus Elena Hrisovescu, din Căminul de Bătrâni „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Iași.