Polițiștii din Neamț au intervenit după ce un bărbat a semnalat plecare neautorizată a fiicei sale minore cu fosta soție

Polițiștii din Neamț au intervenit după ce un bărbat a semnalat plecare neautorizată a fiicei sale minore cu fosta soție

07 ian. 2024, 10:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat din Neamț a informat că fosta sa soție a plecat cu fiica lor fără acordul său, în ciuda faptului că el este tutorele legal al copilului.

“În jurul orei 00:05, la data de 4 ianuarie, polițiștii din Biroul Județean de Poliție Transporturi Neamț – Postul de Poliție Transporturi Roman au fost contactați de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din Roman. Acesta a raportat că fosta sa soție a părăsit gara Roman împreună cu fiica lor minoră, în vârstă de 8 ani, fără acordul său, el fiind tutorele legal al minorei.” – a comunicat Poliția Neamț.

După verificări, polițiștii au descoperit că mama în vârstă de 40 de ani, originară din județul Olt, și fiica sa călătoreau cu un tren către București, de la Vatra Dornei.

“Acestea au fost identificate de polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Buzău și ulterior preluate de colegii din Roman, fiind duse la sediul unității de poliție pentru investigații.

Polițiștii continuă cercetările privind presupusa infracțiune de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, iar copilul a fost predat tutorelui legal. Subliniem că minora nu a fost victima unei infracțiuni.” – au adăugat polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *