Prima pagină » Radio » Actualitate » Plante de apartament cu puteri deosebite – atrag norocul, iubirea și banii. Unde trebuie amplasate în locuință
Plante de apartament cu puteri deosebite - atrag norocul, iubirea și banii. Unde trebuie amplasate în locuință

Plante de apartament cu puteri deosebite – atrag norocul, iubirea și banii. Unde trebuie amplasate în locuință

20 ian. 2021, 14:04,
BZI.ro, în Radio
a:3:{s:7:"site_id";i:17;s:6:"old_id";i:22303;s:8:"site_url";s:12:"radio.bzi.ro";}

Plante de apartament cu puteri deosebite. Este binecunoscut faptul că florile dintr-un apartament sau birou sunt excelente pentru sănătate. Totuși, înainte să cumperi ceva ar trebui să ştii exact ce îţi doreşti.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva plante de apartament cu puteri deosebite. Acestea atrag norocul, iubirea şi banii.

Plante de apartament cu puteri deosebite

1. Bambusul – atrage bucuria, prosperitatea, oferă protecţie şi noroc. Despre bambus se mai spune că măreşte flexibilitatea mentală și oferă ajutor în dezvoltarea spirituală. Dacă eşti depresiv, planta este excelentă deoarece te ajuta să te eliberezi de sentimentele negative.

2. Busuiocul aduce dragostea, pasiunea, succesul şi frumuseţea în casa ta. Totodată, busuiocul este recunoscut pentru că este antidepresiv, antiseptic şi antibacterial.

3. Trifoiul aduce banii în casa ta şi, în plus, oferă protecţie. Unele persoane consideră că florile trifoiului puse lângă frunte îmbunătăţesc puterea fizică. Totodată, mirosul acestei plante îţi ascute intuiţia.

4. Iasomia atrage atât dragostea, cât şi banii în casa ta şi, în acelaşi timp, favorizează visele profetice. Mai mult, uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

Plante cu puteri afrodisiace

5. Levănţica. Mirosul acestei plante îmbunătăţeşte buna dispoziţie şi are proprietăţi de calmare. Câţiva stropi de ulei de levănţică pe pernă te vor ajuta să adormi la fel de repede ca un prunc. Mirosul de levănţică are puterea de a atrage bărbaţii, aşa că femeile singure ar trebui să aibă o astfel de plantă în casă.

6. Orhideea nu numai că este o plantă frumoasa, însă este şi foarte uşor de îngrijit. Această plantă reprezintă dragostea. În Grecia antică oamenii asociau orhideea cu fertilitatea şi virilitatea.

7. Rozmarinul creşte puterea creierului, te ajută să te odihneşti mai bine noaptea şi te menţine tânăr. De asemenea, atrage dragostea şi creşte dorinţa sexuală.

Plante de apartament cu puteri deosebite care atrag banii

8. Arborele de jad sau Crassula ovata este o plantă suculentă cu flori mici albe sau roz. Arborele de jad poate ajunge până la 4 metri înălţime. Frunzele sunt rotunde, lanceolate, netede şi cărnoase, iar florile apar, în general, toamna-iarna.

9. Potrivit specialiştilor Feng Shui, mai exista o plantă pe care trebuie să o ai în casa ta dacă vrei să ai bani. Scindapsus aureus mai este cunoscută și sub numele de „planta banilor”. Ea a primit acest nume datorită formei frunzelor sale, care seamănă cu o monedă.

10. Crinul păcii este o plantă superbă care aduce şi noroc la bani. Este foarte des întâlnit în casele celor care practică tehnicile feng shui.

Unde trebuie amplasate plantele de apartament

– Uşa de la intrare. Pentru a-ţi arăta entuziasmul ar trebui ca în apropierea uşii să fie pusă o floare frumoasă, precum laleaua, ori un arbust. De asemenea, gladiola este excelentă pentru a fi aşezată la intrarea în casă.

– Sufragerie. În general, toate plantele norocoase precum şi florile pot fi puse aici, dar trebuie să le aranjezi în funcţie de mărime. Atunci când alegi plantele mici trebuie să iei în calcul atât mărimea mesei, cât şi efectul vizual. Ce poți alege: Scindapsus sau iedera pentru a fi puse pe masă. Ananasul, castanul Malabar sau arborele banilor pot fi aşezate în colţ.

– Dormitor. Florile frumoase cu un aspect plăcut sunt o alegere potrivită pentru dormitor. Ai grijă să nu pui în camera în care dormi plante agăţătoare. Totuși, poţi decora dormitorul cu trandafiri, hibiscus sau mușcate.

– Birou. Aici se potrivesc plantele care cresc punct cu punct. Ca de exemplu: bambusul, floarea-soarelui, narcisa, lotusul, castanul Malabar, crizantema sau creasta cocoșului.

– Baie. Este o încăpere umedă, cu miros nesănătos, insuficient luminată şi cu o ventilaţie proastă. Poţi pune o vază cu flori ori specii de plante tolerante la întuneric. Potrivite sunt crinul, trandafirii, zambilele şi iedera.

– Bucătărie. Nu este locul potrivit pentru flori de apartament din cauza fumului. Totuși, poţi aduce în bucătărie struţişor ori brebenel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *