Prima pagină » Actualitate » Petru Movilă, președintele PMP Iași: PSD, tăcuți la putere, zmei în opoziție. Ce facem cu Spitalul Mobil de la Lețcani?

Petru Movilă, președintele PMP Iași: PSD, tăcuți la putere, zmei în opoziție. Ce facem cu Spitalul Mobil de la Lețcani?

18 sept. 2021, 10:10,
în Actualitate

Petru Movilă, președintele PMP Iași scrie în această zi pe Facebook despre Spitalul Mobil de la Lețcani. Acesta sancționează comportamentul PSD care, în timp ce conducea destinele județului nu a vorbit despre întârzierea de la unitatea medicală și care, în opoziție, este extrem de vocal. De altfel, Spitalul a costat mai mult decât un spital clasic, raportat la numărul de paturi:

Oare spitalul de la Leţcani este pentru pacienţi sau pentru a aduce voturi cuiva? A fost instalat cu o întârziere de minim 6 luni şi nu a funcționat niciodată la capacitate normală. S-au cheltuit bani mai mult decât în orice alt spital clasic, raportat la numărul de paturi. Cei de la PSD , nu au spus absolut nici un cuvânt  atunci  despre achiziţie, întârziere şi nefuncţionare. Acum urlă ca din gură de şarpe că e mare nevoie de spital. Oare au păţit ceva între timp? Era nevoie de acest spital şi atunci, este şi acum. Oamenii au nevoie de acest spital, dar nu şi de politicieni care pe aceeaşi temă, au declaraţii diferite în funcţie de faptul că se afla la putere sau în opoziţie, dacă e vorba despre un coleg sau adversar.

Spitalul trebuie să funcţioneze, indiferent de starea şi interesul unora sau altora. Mai ales acum când numărul cazurilor de pacienţi Covid este din ce în ce mai mare. A menționat Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Comments are closed.