Prima pagină » Actualitate » Petru Movilă, președintele PMP Iași: Premierul Florin Cîțu nu mai poate rămâne în funcție
Petru Movilă, președintele PMP Iași: Premierul Florin Cîțu nu mai poate rămâne în funcție

Petru Movilă, președintele PMP Iași: Premierul Florin Cîțu nu mai poate rămâne în funcție

14 aug. 2021, 20:40,
în Actualitate

Președintele PMP Iași, Petru Movila, scrie într-o postare publicata pe o rețea de socializare faptul că episodul cu premierul Florin Cîțu prins băut la volanul unui autoturism în SUA este unul rușinos. Din aceste considerente, președintele PMP considera ca președintele Klaus Iohannis trebuie sa numească alt premier:

Problema Cîțu trebuie rezolvata cat mai rapid.

– Avem un blocaj institutional guvernamental major,
– Avem un haos generalizat intre membrii Guvernului precum si intre partidele care formeaza coalitia de guvernare,
– Avem costuri de imagine externa extrem de serioase.
Este extraordinar de rusinos, cat de jos au ajuns bocitoarele lui Cîtu, in speranta de a fi salvat. Nu stiu dac aceste bocitoare se gandesc mai mult la Cîtu sau la ele, dar au atins penibilul.Mai bine taceau si nu se exprimau deloc. La fel cum tace USR-ul, care isi aminteste de „fara penali in functii publice”, in functie de interes.
Vom afla probabil daca Cîtu a mintit referitor la fapta sa din America sau Johannis a stiut si l-a numit cu buna stiinta.Clar este ca presedintele trebuie sa ia decizii rapide, sa numeasca un nou premier, pentru ca Florin Cîtu nu mai poate ramane in functie, sa-si asume urgent aceasta responsabilitate, pentru români si România.
Sunt obiective importante de realizat in urmatoarea perioada, amintesc doar PNRR-ul, proiect national care trebuie sa asigure finantarea integrala macar pentru tronsonul Tg.Mures-Tg.Neamt.

Comments are closed.