Prima pagină » Local » Petru Movilă, președintele PMP Iași: „Guvernul trebuie sa dialogheze pentru a găsi soluții la criza în energie”
Petru Movilă, președintele PMP Iași: „Guvernul trebuie sa dialogheze pentru a găsi soluții la criza în energie

Petru Movilă, președintele PMP Iași: „Guvernul trebuie sa dialogheze pentru a găsi soluții la criza în energie”

13 ian. 2022, 20:17,
BZI.ro, în Local

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, a spus, printr-o postare publicată pe pagina sa personală de Facebook, că Sorin Grindeanu este cel care propune suprataxarea furnizorilor de energie și, în același timp, președintele Marcel Ciolacu este cel care a propus convocarea CSAT pe această temă.

„Din păcate, românii pe lângă Guvern. În loc ca membrii Guvernului să dialogheze și să găsească soluțiile legale și imediate pentru ca facturile românilor să fie emise la valorile corecte,
Sorin Grindeanu propune suprataxarea furnizorilor de energie, procedură care sigur nu duce la scăderea facturilor populației.

De asemenea, președintele Ciolacu a propus convocarea CSAT-ului tot pe această tema – prețul insuportabil la facturile la energie emise către populație și agenții economici. Soluția pare corectă, în sensul în care legea trebuie impusă cu mitraliera sau tancul. Sau chiar cu forțele NATO. Ceva clar trebuie făcut – oamenii nu-și pot plăti facturile, iar firmele dau faliment.”

Comments are closed.