Prima pagină » Local » Petru Movilă, președintele PMP Iași, critică atitudinea parlamentarilor din județ despre autostrada A8

Petru Movilă, președintele PMP Iași, critică atitudinea parlamentarilor din județ despre autostrada A8

13 feb. 2022, 16:13,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, președintele PMP Iași, critică atitudinea parlamentarilor din județ despre autostrada A8:

Incompetenți, leneși sau răuvoitori?

Concluzia despre parlamentarii arcului guvernamental din Iasi, în special cei de la PSD, colegii lui Sorin Grindeanu, ministrul de la Transporturi. Faptul că societatea civilă susține Autostrada Ungheni-Iași-Tg. Mureș este un lucru foarte bun. Soluția cu consilierul onorific este bună pentru imaginea Ministerului Transporturilor, însă, din pacate, acest consilier nu are contract de muncă, o fișă a postului, responsabilități sau acces la informații și decizii referitoare la proiectul autostrazii. Cu tot efortul financiar, uman, cu toată dorința de a se implica, acesta are foarte multe interdicții.

În schimb, senatorul președinte la PSD și ceilalți parlamentari care au pârghiile instituționale, dorm. Președintele PSD Iași (nu-i mai dăm numele pentru că nu merită), în loc să se bată cu membrii guvernului pentru ca Iașul să primească fonduri și proiecte, se bate cu colegii de partid.

Și eu și ieșenii, vrem autostradă și cât mai repede. Din păcate, parlamentarii dorm, nefiind capabili să se bată pentru ieșeni.

 

Comments are closed.