Prima pagină » Local » Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: „Biroul Vamal de Frontieră Iaşi îşi va muta activitatea la Miroslava”
Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: „Biroul Vamal de Frontieră Iaşi îşi va muta activitatea la Miroslava

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: „Biroul Vamal de Frontieră Iaşi îşi va muta activitatea la Miroslava”

27 mai 2022, 20:59,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași a transmis că Biroul Vamal de Frontieră Iaşi îşi va muta activitatea la Miroslava, unde va avea dedicată o suprafaţă de aproximativ 5000 mp, cu toate utilităţile, parcarea aferentă şi funcţiunile necesare.

„Măsura necesară pentru degrevarea traficului din oraş a fost reluată, după o perioadă de reorganizare la nivelul ministerului de resort.

În cel mai scurt timp posibil, Biroul Vamal de Frontieră Iaşi îşi va muta activitatea la Miroslava, unde va avea dedicată o suprafaţă de aproximativ 5000 mp, cu toate utilităţile, parcarea aferentă şi funcţiunile necesare pentru desfășurarea activităţii în parametri optimi.

Relocarea este necesară pentru că, în apropierea vămii, la ieşirea din oraş, traficul este blocat de zecile de camioane care staţionează zilnic. Din cauza acestora și gradul de poluare este ridicat în zonă. Responsabilitatea investiției este a Ministerului de Finanțe”, a transmis Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Comments are closed.