Prima pagină » National » Petru Movilă, liderul PMP Iași și candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean: „Tu cât timp ai pierdut, în maşină, la Podu Iloaiei?”
Petru Movilă, liderul PMP Iași și candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean: „Tu cât timp ai pierdut, în maşină, la Podu Iloaiei?”

Petru Movilă, liderul PMP Iași și candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean: „Tu cât timp ai pierdut, în maşină, la Podu Iloaiei?”

01 iun. 2024, 16:40,
BZI.ro, în National

Petru Movilă, președintele PMP Iași le promite cetățenilor fluidizarea traficului din județ pentru a elimina marile blocaje rutiere.

„Tu cât timp ai pierdut, în maşină, la Podu Iloaiei?

Podu Iloaiei este dovada că avem la conducerea Consiliului Judeţean un prost administrator.

Un bun administrator face proiecte care să nu mai piardă timpul ieşenilor: să ajungă mai repede acasă, să fie cu cei dragi, nu să stea la coadă, în trafic.

La Podu Iloaiei am două soluţii, una pe termen scurt, rapid, şi una pe termen lung – autostrada A8 care va prelua din traficul infernal.

Ca preşedinte de Consiliu Judeţean voi fluidiza traficul din județ pentru a elimina marile blocaje rutiere – Aeroport, Bucium, capăt CUG, Podu Iloaiei, Hârlău. Câștigăm timp acasă, nu-l petrecem în mașină. Finalizăm şoseaua de centură de trafic greu pentru a scoate din oraş tirurile şi maşinile mari. Mut Vama.

Pe 9 iunie votează Petru Movilă, votează Dreapta Unită”, a transmis Petru Movilă.

Comments are closed.