Peste la tigaie, FARA ulei – O reteta delicioasa
:format(webp)/https://bzi.ro/wp-content/uploads/2/6/Peste_la_tigaie,_FARA_ulei.jpg)
Peste la tigaie, FARA ulei – O reteta delicioasa
Ingrediente:
condimente (oregano, rozmarin, menta, tarhon, frunze de dafin)
putin ghimbir
ulei de masline extravirgin
piper
sare
1/2 lamaie
2-3 pesti (poate chiar biban, daca gasesti)
2-3 catei de usturoi (cate un catel pentru fiecare peste)
Mod de preparare peste la tigaie, FARA ulei:
1. Curata pestii foarte bine, apoi spala-i.
2. Unge fiecare hartie de copt cu ulei de masline, apoi stropeste cu zeama de lamaie.
3. Umple pestii cu usturoiul maruntit, ghimbir si restul de condimente, apoi inveleste-i in cate o hartie de copt.
4. Incinge o tigaie non-aderenta si pune pestii in ea. Acopera cu un capac si tine focul la minim. Pestii sunt gata cam in 10 minute.