Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Pe Margareta Pâslaru o știe toată lumea! Iată cum arată fiica sa. A moștenit frumusețea mamei, dar nu și ochii superbi

Pe Margareta Pâslaru o știe toată lumea! Iată cum arată fiica sa. A moștenit frumusețea mamei, dar nu și ochii superbi

28 mart. 2020, 12:44,
BZI.ro, în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:55142;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Margareta Paslaru a parasit Romania in anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alaturi de sotul ei, Gheorghe Sencovici, si fiica lor, Ana Maria.

Margareta Paslaru (72 ani) a fost si este una dintre cele mai indragite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” si „Lasa-mi toamna, pomii verzi” sunt doar doua dintre melodiile interpretate de Margareta, care au facut istorie.

Vezi si Margareta Paslaru va fi decorata de regele Mihai I

Plecarea ei in America a constituit o mare pierdere pentru muzica romaneasca. La vremea respectiva, in 1983, era o artista confirmata, cu mare succes la public si nu putini sunt cei care s-au intrebat de ce a decis Margareta sa paraseasca tara, renuntand la cariera muzicala.

Ei bine, se pare ca interpreta a avut de ales intre muzica si a-si salva casnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost sa-si urmeze sotul in SUA, potrivit theone.ro.

In anii 1990, Margareta a revenit in tara, insa fiica ei, Ana Maria preferand sa ramana peste Ocean. Nu i-a calcat mamei sale pe urme, ci si-a facut o cariera de succes in cu totul alt domeniu. Ana Maria este presedintele unei companii de consultanta in management. Este casatorita si are doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *