Prima pagină » Culinar » Paste » Paste cu salam si branza
Paste cu salam si branza

Paste cu salam si branza

03 nov. 2014, 12:07,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:14593;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

cateva felii de salam
1 ceapa tocata marunt
1 ceapa verde
ulei de masline
paste
branza razuita
spanac
rosii maruntite

Mod de preparare:

Se prajesc cateva minute feliile de salam, apoi se pune in tigaie ceapa. Dupa alte cateva minute se adauga pastele, rosiile si putina apa. Se lasa asa, ca sa fiarba pastele. Din cand in cand se amesteca in tigaie. Spre final, se pun spanacul si ceapa verde, se omogenizeaza, apoi se presara branza. Mancarea e gata atunci cand branza s-a topit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
29 noiembrie 2024
29 noiembrie 2024