Oana Roman a testat cel mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval din România. Cum a reacționat vedeta

de: Cezar Bulgaru
12:30, 22 nov. 2024

Oana Roman a făcut un taste-test pentru urmăritorii săi și a încercat cel mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval din România. Vedeta a mers la un magazin cunoscut din București, din zona Dorobanți și a cumpărat produsul.

După ce a gustat din produs, reacția vedetei a fost una surprinzătoare. Fiica lui Petre Roman și-a exprimat opinia despre sandviș, dar nu s-a limitat doar la acest detaliu. Ea a dezvăluit și suma considerabilă pe care a achitat-o pentru a se bucura de această experiență culinară, lăsându-i pe fani uimiți de prețul exagerat.

Cum a reacționat Oana Roman după ce a testat cel mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval din România

Oana Roman a făcut public faptul că a achiziționat cel mai scump sandviș din România, dintr-un magazin prestigios din cartierul Dorobanți al Capitalei. Vedeta a plătit nu mai puțin de 45 de lei pentru produsul respectiv, însă gustul nu a fost pe măsura așteptărilor sale. Aceasta a mărturisit că experiența culinară nu a corespuns cu ceea ce spera.

„Vă spun astăzi povestea celui mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval, 45 de lei, adică aproape 10 euro. Astăzi am făcut un experiment, m-am dus în locul unde știam că este cel mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval din România.”, a povestit Oana Roman pe TikTok.

Vedeta a făcut o comparație cu prețurile din Franța la același tip de produs

Oana Roman a subliniat că prețul sandvișului i s-a părut excesiv, având în vedere atât ingredientele sale, cât și contextul economic din România, unde salariile nu sunt tocmai ridicate. Mai mult, vedeta a făcut o comparație între costul acestui produs din România și cel al unui sandviș similar din Franța, evidențiind diferențele semnificative de preț dintre cele două țări.

Fiica lui Petre Roman a exprimat nemulțumirea față de sandvișul pe care l-a achiziționat. Aceasta a explicat că, deși magazinul promitea cașcaval emmental, produsul conținea, de fapt, brânză topită, un ingredient mult mai ieftin. Oana Roman a subliniat astfel discrepanța dintre ceea ce se promitea și ceea ce a primit efectiv.

„Este acest sandviș clasic franțuzesc care ar trebui să fie cu șuncă și cașcaval emmental, dar nu este așa. Nu este nici măcar cu cașcaval, este cu brânză topită care costă, probabil, un leu. Iar la Paris, am făcut o documentare, am căutat, cel mai scump sandviș ca acesta este la Ritz și costă 15 euro.

Deci cu 5 euro mai scump decât acesta, iar un sandviș din acesta normal, în orice bulangerie, costă 5 euro. Cam ăsta este Bucureștiul, în Dorobanți. La Paris costă jumătate din cât costă la București… la salarii în România de două ori mai mici, probabil, decât în Franța.”, a explicat Oana Roman, fanilor de pe internet.

Oana Roman a dorit să sublinieze că nu doar prețul și conținutul sandvișului au fost motive de nemulțumire pentru ea. Vedeta a remarcat și faptul că multe dintre produsele oferite aveau denumiri în limba franceză, însă erau scrise incorect, ceea ce i-a stârnit o reacție negativă.

„Mai este un lucru care m-a deranjat profund. Numele tuturor produselor din acest magazin din Dorobanți erau scrise și în limba franceză, doar că jumătate din ele erau scrise greșit. Deși nu vorbim de niște cuvinte complicate, dacă dădeau o căutare pe Google, ar fi aflat cum se scriu acele denumiri corect în limba franceză… dacă tot vor să se dea francezi și să vândă un sandviș cu 10 euro.”, a mai spus vedeta.

Oana Roman a încercat cel mai scump sandviș cu șuncă și cașcaval din România și a rămas total dezamăgită de gustul și prețul acestuia.