Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Lis, anunț neașteptat pe contul de socializare: „L-am scos pe Vio de la Bellu”. Val de reacții la adresa ei

Oana Lis, anunț neașteptat pe contul de socializare: „L-am scos pe Vio de la Bellu”. Val de reacții la adresa ei

06 iun. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce și-a filmat soțul în plină zi, în timp ce se afla într-o sală de jocuri. Ceea ce le-a atras mai mult atenția celor de acasă nu a fost, însă, ipostaza în care a fost surprins fostul edil, ci mai degrabă mesajul pe care vedeta l-a publicat în dreptul videoclipului publicat pe rețelele de socializare.

Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a fost internat în spital. Recent, Oana Lis a postat un filmuleț în care apare soțul si, semn că a fost externat și se simte mai bine.

Oana Lis, anunțul cu care a iscat controverse în mediul online

Oanei Lis este foarte activă pe rețelele de socializare și este urmărită de foarte mulți oameni. De această dată, fanii ei au crezut că nu văd bine, atunci când au luat „la purificat” pagina de Facebook a blondinei.

După o perioadă lungă în care Viorel Lis s-a confruntat cu problemele de sănătate, soția acestuia a ținut să le arate celor de acasă că fostul edil se simte mult mai bine.

Drept dovadă și ipostaza în care l-a surprins recent, în plină zi. Oana și-a filmat soțul într-o sală de jocuri de noroc, în timp ce își savura cafeaua, însă nu faptul că Viorel Lis a fost filmat în această ipostază a șocat, ci mesajul transmis de Oana Lis.

„Breaking news! Paparazzi!!! L-am scos puțin pe Vio de la Bellu…de duminică, așa”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a scris în dreptul filmării care a devenit virală în mediul online.

Val de reacții la adresa soției lui Viorel Lis

Postarea Oanei Lis nu a putut fi trecută cu vederea de cei de acasă. Dacă unii internauți au considerat că mesajul și videoclipul sunt puțin deplasate, alții s-au amuzat copios pe seama acestora.

„Să vină speciala…zic! Duminică frumoasă vă doresc!”, „Doar aparatele îl mai țin în viață!!”, „Ești o mare figură!”, „Doamne…nebună mai ești!”, „Eu zic să-l duci la loc. Deja a scos 180 lei”, au doar câteva dintre comentariile urmăritorilor, postate pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`